Şehit astsubayın babasının evi yürek burktu

Kartepe'deki helikopter kazası sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’ün Eskişehir’deki baba evi yürekleri dağladı.

Şehit astsubayın babasının evi yürek burktu
Şehit astsubayın babasının evi yürek burktu
GİRİŞ 14.10.2014 11:00 GÜNCELLEME 14.10.2014 11:00
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kocaeli Kartepe'de meydana gelen helikopter kazasından sonra şehit olan askerlerimizin apayrı bir hikayesi var. O hikayelerden biri de Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt’e ait. Şehidin babası Hüseyin İzzet Öğüt ve annesinin oturduğu evin hali acı bir durumu gözler önüne serdi. 

Duvarlardaki sıvaların çatladığı evin giriş kapısı sokak kaldırımının yaklaşık yarım metre altındaydı. Evin beton tavanının demirleri çıkmıştı. Evin camları ise macunla tutmadığı için naylonla kaplanmıştı. Öğüt ailesi yıllarca oğullarını Türkiye’ye faydalı bir asker olsun diye yetiştirmişti. Fakat hala derme çatma o evde oturuyorlardı… Yıllarca dişlerinden tırnaklarından artırarak okuttukları oğulları bu ülke için şehit olmuştu. Fakat onlar gururlu bir şekilde kendilerine Öğüt’lenenleri yerine getirmiş ve bu ülke için şehit olan bir asker yetiştirmişlerdi.

Şehit pilotun anne babası bu derme çatma evde iki erkek bir kız çocuk büyüttü.

YORUMLAR 8
  • kamil karabulut 9 yıl önce Şikayet Et
    ellerini öperim..... ben böyle anne babaların ellerini öperim......
    Cevapla
  • MUHOCAN 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede ne kadar dengesizlik var;. Bu fedakar baba acaba Fatih Terim'in Federasyon'dan aldığı aylık maaşın kaçta kaçıyla bu evladını yetiştirdi de, evladını bu vatan yolunda şehit gönderdi?????
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET HAYIRSEVERLER-VATANSEVERLER!. Şimdi görelim bakalım kaç okkasınız,hadi buyurun!
    Cevapla
  • gürkan özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    olmamalıydı. darbeciler gibi banka hesaplarında miyar dolarlar olmalıydı belkide boğazda milyon dolarlık yalısı olmalıydı şehidimizin ama olmamış allah rahmet eylesin şehidimize..
    Cevapla
  • orhan1980 9 yıl önce Şikayet Et
    neden şaşırıyorsunuz?. Bi bakın polis,asker,öğretmen ailelerine,nerelerde nasıl hangi zorluklarla yetişmişler ..Orta ve alt gelir grubuna ait insanların çocuklarıdır subay ve astsubaylar ve dahi polisler.Tuzu kuru olan aileler çocuklarını neden bu mesleklere yöneltsinler ki..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar