AFS fidan dikimi şenliği gerçekleştirdi

1. AFS Fidan Dikimi Şenliği’nde Tekirdağ’da 5 hektarlık bir alanı ağaçlandırdı.

AFS fidan dikimi şenliği gerçekleştirdi
AFS fidan dikimi şenliği gerçekleştirdi
GİRİŞ 24.10.2014 09:28 GÜNCELLEME 24.10.2014 09:28

İklimlendirme sektörünün öncü firması AFS Boru Sanayi A.Ş, yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 1. AFS Fidan Dikimi Şenliği’ni gerçekleştirerek Tekirdağ’da 5 hektarlık bir alanı ağaçlandırdı.

AFS çalışanları ve ailelerinin katıldığı şenlik, “Sürdürülebilir, sağlıklı ve taze hava için Fidan Dikin” söylemiyle, 19 Ekim Pazar günü Tekirdağ Malkara’da gerçekleştirildi.
Taze havanın yegane kaynağı olan ormanların yenilenmesi, orman alanlarının genişletilmesi ve yangınlarla yok olan alanların tekrar ağaçlandırılması amacıyla gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesinin ilk ayağında, Orman İşletme Müdürlüğü ile yürütülen ortak çalışmayla Tekirdağ Malkara’da ilk AFS ormanının fidanları dikildi. 

5 Hektar Arazide Fidan Dikimi

Köy kahvaltısı ile başlayan şenlik, AFS çalışanları ve ailelerinin fidan dikimini gerçekleştirmeleriyle devam etti. Tekirdağ Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinin açılış konuşmasının ardından, toplam 405 hektarlık dikim alanı içerisinde AFS’ye ayrılan 5 hektarlık alanda ilk fidanı AFS Yurtiçi Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bahadırhan Tari dikti. 

Sağlıklı, Temiz Hava İçin Fidan Dikilmeli

Kapalı alanlardaki temiz hava ihtiyacı için ağaçlandırmanın önemine değinen Tari, “Farklı coğrafi bölgelerde ilerleyen yıllarda da sürdüreceğimiz sosyal sorumluluk projemizin ilk adımını atmaktan mutluluk duyuyorum. Tekirdağ’da 5 hektar alanı ağaçlandırdık. Başlattığımız projenin ardından sağlıklı, temiz hava konusunda toplumun bilinç düzeyini arttırmak, orman alanlarını genişletmek ve gelecek nesillere yeşil alanlar bırakabilmek hedefleriyle AFS olarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bize verdiği destekten dolayı Orman İşletme Müdürlüğü’nü kutluyorum.” dedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı