Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

Cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden 5'i, düzenlenen törenin ardından köy ve beldelerinde gözyaşları arasında toprağa verildi

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması
Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması
GİRİŞ 19.11.2014 15:37 GÜNCELLEME 19.11.2014 15:37

Ermenek'teki maden ocağında dün ve önceki gün cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçiden 5'i, memleketleri Karaman'ın Ermenek ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nezehat Ahmet Keleşoğlu Camisi'nde düzenlenen törenin ardından işçilerin cenazeleri, ambulanslara konularak, köy ve beldelerine gönderildi.

Bahri Üzer, Hüsnü Çolak ve Osman Çoksöyler'in cenazeleri

İşçilerden Bahri Üzer, Hüsnü Çolak ve Osman Çoksöyler'in cenazeleri memleketleri Ermenek'e bağlı Aşağıçağlar köyünde toprağa verildi. 3 işçi için köy mezarlığında cenaze namazı kılındı. Namazda, işçilerden Bahri Üzer'in annesi Emine Üzer'in de cemaatle birlikte, ön sırada saf tuttuğu görüldü.

Kılınan namazın ardından Üzer, Çolak ve Çoksöyler, gözyaşları arasında toprağa verildi. Defin sırasında bazı işçi yakınları fenalık geçirdi. Alanda bulunan sağlık ekipleri, fenalık geçiren işçi yakınlarına müdahale etti.

Hüseyin Çolak'ın cenazesi

İşçilerden Hüseyin Çolak ise Güneyyurt beldesinde defnedildi. Çolak'ın cenazesi, belde merkezindeki Abdullatif Camisi'ne getirildi. Burada gözyaşlarına boğulan Hüseyin Çolak'ın annesi Seyide ve eşi Nazmiye Çolak'ın, tabutun başından hiç ayrılmadığı gözlendi.

Çolak, burada kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

Uğur İlhan'ın cenazesi

Cansız bedenine ulaşılan işçilerden Uğur İlhan da memleketi Ermenek'e bağlı Görmeli köyüne getirildi. Uğur İlhan da burada gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Almanya, Fransa ve Hollanda'dan skandal Filistin adımı! Ülkeye girişi yasaklandı
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı