AK Parti Demre Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi

Demre'de AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Fatma Avcı, tek aday olarak katıldığı seçimde güven tazeledi. 400 delegeden 150'sinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde Avcı, yeniden Demre İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirildi.

AK Parti Demre Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi
AK Parti Demre Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi
GİRİŞ 19.01.2015 15:48 GÜNCELLEME 19.01.2015 15:48

Demre Belediyesi Binası'nda gerçekleştirilen kongre öncesi konuşma yapan Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, "Yeni Türkiye" anlayışıyla kadınları çalışma alanında da daha etkin hale getirmek için çalışmalar yapıldığını kaydetti.

Yeni dönem için Avcı'ya kadın kolları başkanlığında başarılar dileyen Özkoç, "Yeni Türkiye oluşumu için hanımlarımıza büyük görev düşüyor. Yolumuz daha çok uzun hedefimiz büyük. Genel seçimlerde göstereceğimiz başarı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na göstereceğimiz bir güvenoyu niteliği taşıyacak" dedi.

150 delegenin oy kullandığı seçimde, kongrelerin teşkilatlanmalar için bir yenileme süreci olduğunu söyleyen Fatma Avcı, “Yeni katılan arkadaşlarla yenilenmeyi sağlamak için bir araya geldik. Genel seçimlerde ilçemizi dinamik bir kadroyla temsil edeceğiz. Kongremizden elde edeceğimiz güç, birlik ve beraberlik anlayışıyla ilçemize daha iyi hizmet verebilmek için azimle mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar