Belediye ekiplerine saldırı: 1 ölü, 11 yaralı

Şanlıurfa'da ruhsatsız inşaatı mühürlemeye giden belediye ekiplerine kimliği belirsiz kişi tarafından tüfekle ateş açıldı.

Belediye ekiplerine saldırı: 1 ölü, 11 yaralı
Belediye ekiplerine saldırı: 1 ölü, 11 yaralı
GİRİŞ 14.02.2015 22:19 GÜNCELLEME 15.02.2015 00:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yoldan geçtiği sırada tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Celal Özgözgü hayatını kaybetti, 8'i belediye personeli 11 kişi de yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde Gazi Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki ruhsatsız olduğu belirlenen bir inşaatı mühürlemeye giden Ceylanpınar Belediyesi çalışanları ile yapı sahipleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada kimliği henüz belirsiz bir kişi, av tüfeğiyle rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalara hedef olan aralarında yoldan geçenlerin de bulunduğu 8'i belediye çalışanı 12 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne taşınan 12 kişiden olay sırasında yolda yürürken tüfekten çıkan saçmaların vücuduna isabet etmesi sonucu yaralanan Celal Özgözgü acil serviste yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

Özgözgü'nün cesedi otopsi için morga konulurken, tedavileri süren yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bazı araçların da zarar gördüğü olay yerinde inceleme yapan polis, tüfekle ateş açan kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

YORUMLAR 2
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    haber tamamen yanlış saat 21:00 Ceylanpınar belediye (hileci)başkanının silahlı çetesi keleşlerle milletin evini basmıştır vatandaş da kendini savunmuştur Allahtan yaralı olan resmi çeteler belalarını buldular inşaat ruhsatsızsa mühürlersin olmadı mahkemeye verirsin keleşle basmak nedir adiler ...ceylanpınarlı
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    yoldan geçen vatandaşa Allah(cc)rahmet etsin diğerine hiç üzülmedim iki ruhsatsız diye ev yıkılmaz üç tek derdiniz para yahu sanki milleti sömüren para babalarından milletin hakkını alıyorsunuzda gidip ev yapan adamın evini yıkıyorsunuz elektik su parasını ödeyemeyen garibanın elektriğini suyunu kesiyorsunuz gelip size şurda bir gariban var ortada kalmış desek çok istiyorsan evine al diyeceksiniz bu gidiş gidiş değil bilesiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar