Şehit babası: Onların gözlerini oyacağım

Şehit Adem Şengül’ün babası Hüseyin Şengül,Talibanlara öyle bir ders vereceğim ki, onların gözlerini oyacağım inşallah” dedi.

Şehit babası: Onların gözlerini oyacağım
Şehit babası: Onların gözlerini oyacağım
GİRİŞ 02.03.2015 18:58 GÜNCELLEME 02.03.2015 18:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Şehit Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün babası Hüseyin Şengül, “Bizler dimdik ayaktayız. Şu anda ‘vatanım, milletim sağ olsun’ diyorum. Talibanlara öyle bir ders vereceğim ki, onların gözlerini oyacağım inşallah” dedi.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yunus Emre Kahveci, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı J.Alb Hacı Demirezen, İl Müftü Vekili Enver Türkmen, Afganistan’ın başkenti Kabil’de düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Adem Şengül’ün eşi Nurgül, annesi Döndü ve babası Hüseyin Şengül’e taziye ziyaretinde bulundu.

Sadece Türkiye’de değil, Türkiye dışında da askerlerin olduğunu belirten Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Allah Türkiye dışında olan askerlerimizi muhafaza etsin” dedi.

ŞEHİT BABASI: “VATANIM, MİLLETİM SAĞ OLSUN”

Yurt dışında ilk kendi oğlunun şehit olduğunu ifade eden şehidin babası Hüseyin Şengül, “Oğlumla ben gurur duyuyorum. Ama benim evladım gitmeden önce bize ‘Anneciğim, babacığım ben şehit olarak gidiyorum’ dedi. Biz de dimdik ayaktayız. Şu anda ‘vatanım, milletim sağ olsun’ diyorum. Talibanlara öyle bir ders vereceğim ki, ben dimdik duruyorum. Onların gözlerini oyacağım inşallah. Onlardan alacağım hakkım olsun. O Talibanlara da iyi bir ders vereceğim. Hiçbir zaman için Müslüman Müslümanı öldürmez” diye konuştu.

Daha sonra İl Müftü Vekili Enver Türkmen, şehit Adem Şengül ve tüm şehitlerin ruhuna Fatiha okuyarak dua ettiler.

YORUMLAR 5
  • cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Suclu taliban degil bizim icimizdeki devlet hainleri kardesim aracin uzerinde turk bayragi olsaydi Inanin ben kefilim askerlrimiz simdi sag olacakti
    Cevapla
  • polat 9 yıl önce Şikayet Et
    Öldürenler PKKLı olsa gözlerini oyacağım demezdin, münafığın kalbi ancak müslümana daralır.
    Cevapla
  • elovek 9 yıl önce Şikayet Et
    ne biliyon müslüman olduklarını
    Cevapla
  • mesut 9 yıl önce Şikayet Et
    gavur ellerde ölüyor ama vatan sağolsun ya bırakın böyle basit konuşmaları
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    vatan tamam hadi vatanda el alemin vatanında ne işin var muhterem amca.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
36 bin sağlık personeli alınacak!