YÖRSİAD'dan Bakan Çavuşoğlu'na ziyaret

Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği (YÖRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Semih Beken, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

YÖRSİAD'dan Bakan Çavuşoğlu'na ziyaret
YÖRSİAD'dan Bakan Çavuşoğlu'na ziyaret
GİRİŞ 27.03.2015 13:18 GÜNCELLEME 27.03.2015 13:18

Ziyarette YÖRSİAD yönetim kurulu üyeleri Musa Taşkın, Aykut Ege, Osman Güngör, Cüneyt Büyükçam ve Fatih Çelik de bulundu.​

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, kendisin de bir yörük olduğunu ifade etti. YÖRSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve projelerini de desteklediğini belirten Çavuşoğlu, "Kendilerini oldukça başarılı buluyorum. Projelerini destekliyorum ve ziyaretleri için de kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, kendisi de yörük olan ve yörüklüğüyle gurur duyan bir bakanları olduğu için gururlu olduklarını dile getirdi. YÖRSİAD olarak ticaretin yanı sıra yörük kültürünün devamı açısından da projeler gerçekleştirdiklerini anlatan Beken, Antalya için ses getirecek G20 ve EXPO 2016'yı desteklediklerini açıkladı.

Bu organizasyonların Antalya'ya çok büyük katkı sağlayacağına da inandıklarını dile getiren Beken, "Biz iş adamları sadece işimiz için değil aynı zamanda kentimizin gelişmesi adına ve kültürümüzün yayılması adına da her zaman elimizden gelen desteği yapmaya hazırız" diye konuştu.

Ziyarette Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'na Döşemealtı halısı hediye edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
36 bin sağlık personeli alınacak!