Sarnıç Tepesi halka açılıyor

Kumluca Belediyesi tarafından çimlendirme çalışmaları tamamlanan Sarnıç Tepesi, 4 Nisan Cumartesi günü halkın kullanımına açılacak.

Sarnıç Tepesi halka açılıyor
Sarnıç Tepesi halka açılıyor
GİRİŞ 31.03.2015 11:15 GÜNCELLEME 31.03.2015 11:15

Kumluca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, yaklaşık üç ay önce Sarnıç Tepesi'nde başlatılan çimlendirme çalışmaları tamamlandı. Vatandaşların kullanımına kapalı olan Sarnıç Tepesi, 4 Nisan Cumartesi günü halkın kullanımına açılacak.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, başkan yardımcılar Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay, Fen İşleri Müdürü Müsamettin Öner ve Park Bahçeler Müdürü Tuğba Tunç ile Sarnıç Tepesi'nde incelemelerde bulundu.

Sarnıç Tepesi'nin Kumluca'nın cazibe merkezlerinden olduğunu, komşu ilçelerden de insanların burayı piknik ve mesire alanı olarak kullandığını ifade eden Başkan Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Bu alanda hayvanat bahçemiz, piknik alanı ve spor aletleri bulunuyor. Ekiplerimiz buranın yaklaşık 15 bin metrekaresini çimlendirdiler. Cumartesi gününden itibaren halkımızın kullanımına açacağız. Halkımızdan isteğimiz, Sarnıç Tepesi piknik ve mesire alanını hep birlikte koruyalım."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
KDV hilesiyle büyük soygun