Asker faciayı ucuz atlattı!

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bir menfeze yerleştirilen bomba patladı

GİRİŞ 20.04.2015 16:20 GÜNCELLEME 20.04.2015 16:28
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Silvan ilçesi Boyunlu grup yolunda bulunan bir menfeze kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip gücü yüksek bomba yerleştirildi. Menfeze yerleştirilen bomba dün gece geç saatlerde patlatıldı. Patlama sırasında bölgede kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önlerken, patlama sonucu menfezde patlaklar meydana geldi. 

Öte yandan, uzun bir aradan sonra çalışmalara tekrar başlanan Silvan Barajı'na malzeme taşıyan TIR'lara askerlerin eşlik ettiği gözlendi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • Urfalı 9 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainleri CEZASIZ kaldıkça bu sorun çözülmez
    Cevapla
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Daha düne kadar analar ağlamasın çözüm süreci diye diye ortalığı yıkıyordunuz. Seçim yaklaşınca birden Pkk şunu yaptı Pkk bunu yaptı. Yıllardır okmuş gibi davran sonra bşrden terorist yap. Neyse hem pkk nın hemde onu tanıyanları halk görüyor.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaçakçılı engelleme ihtimali dahi olan ne baraj ne de başka bir yatırım istemez bunlar.Kaçakçılık bitmeden bu terör bitmez.Terörü başlatan,besleyen,büyüten,varlıklarının devamı buna bağlı olan iç ve dış sömürgeciler hem kim olurlarsa olsunlar VATANI MİLLETİ düşünmezler,düşünmediler ve asla düşünmeyecekler.
    Cevapla
  • Sivaslı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Türk'üm dinim, cinsim uludur Sinem, özüm ateş ile doludur İnsan olan vatanının kuludur!!! hain topluluktan vatana ne fayda gelir...
    Cevapla
  • tabiki... 9 yıl önce Şikayet Et
    ERMENİYE destek verenlerden ne beklenir tabiki BARAJ istemez OKUL istemez FABRİKA istemez SANAT istemez İLİM istemez TEKNOLOJİ istemez kısacası hdp orda DOĞUYA HİÇ BİR ŞEY İSTEMEMEK ADINA DURUYOR..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma