O emniyet müdürü meslekten ihraç edildi

Ergenekon ve şike gibi önemli operasyonların başındaki isim olarak bilinen polis müdürü Mutlu Ekizoğlu meslekten ihraç edildi.

O emniyet müdürü meslekten ihraç edildi
O emniyet müdürü meslekten ihraç edildi
GİRİŞ 21.04.2015 15:06 GÜNCELLEME 21.04.2015 15:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Mutlu Ekizoğlu, geçtiğimiz aralık ayında tahşiyecilere kumpas soruşturması kapsamında gözaltına alınmış ve savcılık sorgusu ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Ancak İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu Ekizoğlu'nu affetmedi ve meslekten ihraç cezası verdi.

Kurul Ekizoğlu'nu, "Yetkisini veya nüfusunu kendisine veya başkasına çıkar sağlamak amacıyla veya kin ve dostluk nedeniyle kötüye kullanmak" ile suçladı. Ekizoğlu özellikle şike operasyonu sebebiyle Fenerbahçe camiasının büyük tepkisini çekmişti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, gözaltına alındığı sırada çekilen fotoğraflarının basına sızdırılmasıyla ilgili olarak Ekizoğlu'nu suçlamıştı. 

KAYNAK: AHABER
YORUMLAR 24
  • HACI ALİ 2 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir arkadaşım dolandırıcılık çetesini ortaya çıkarmak için polisi bilgilendirmesi neticesinde, Mutlu Ekizoğlu bunu dolandırıcalarla irtibatlı çete üyesi pozisyonuna sokarak, ağır cezada yargılanmasına neden olmuştu. İşin aslı mahkeme aşamasında ortaya çıktı ama gel görki arkadaşımın 3 yıl çektiği sıkıntıyı Cenabı ı Allah bilir. "Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste"
    Cevapla
  • şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    saf temiz inançlı kişilerin hayaliyle oynadılar yazıklar olsun
    Cevapla
  • vvvvvbv 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne var ulan....iyi işteya içeride bol"bol" beddua edersiniz....
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlara emekli maaşı bile verilmesin.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    evet güzel ülkemde hiç darbe olmadı, liglerimiz zaten dünyanın en temiz ligleri, idarecilerimiz zaten evliya ayarında şahıslar, haram nedir bilmezler... bakanlık affetmemiş, tamam hadi bunları tasfiye ediyorsunuz da.. bunların yerine kimi koyuyorsunuz.. üç gün sonra o şahıslardan çok büyük darbe yemeyin de sonra tekrar sizi kurtaracak bu adamları zaten bulamazsınız...
    Cevapla
  • ist 9 yıl önce Şikayet Et
    Sizin yerinize süleymancıları monte edeceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar