Genel seçimlere doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinde Kavaklı vatandaşlardan AK Parti'ye destek istedi.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 05.05.2015 17:51 GÜNCELLEME 05.05.2015 17:51

Mehmet Paşa Mahallesi'ndeki AK Parti İlçe Teşkilatı binasında partililerle buluşan Hocaoğlu, ziyaret ettiği Dura, Bayındır, Kozansıkı, Duman, Muratbeyli mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Hocaoğlu, AK Parti döneminde ulaşımda, eğitimde, sağlıkta, ekonomide yapılan hizmetleri anlattı.

Türkiye'nin geleceği için 7 Haziran seçimlerinin önemine değinen Hocaoğlu, "7 Haziran 2015 milletin tercihini ve nihai kararını ortaya koyacağı seçimdir. AK Parti ne kadar güçlü bir şekilde Meclis'e girerse, sizler de o kadar güçlü bir şekilde temsil edilmiş olursunuz. Bu seçimde önceki seçimlerden farklı olarak şunu istiyoruz, sizlerin bir oyunuz vardı verdiniz, yüzde 49 oy aldık. Şimdi ise sizin bir oyunuz yetmez, kapı kapı dolaşın, eşiniz, dostunuz, komşunuz, arkadaşınızdan bir emanet oy isteyeceksiniz. İnşallah yüzde 55 hedefimize ulaşacağız."

Mahalle ziyaretlerinde Hocaoğlu'na Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir