Verilen hesaba 1 lira yatırdı, dolandırıcıyı yakalattı

Sivas'ta bir vatandaşın İstanbul'daki bir hesaba 1 lira yatırmasından şüphelenen güven timleri, dolandırıcılık olayını engelledi.

Verilen hesaba 1 lira yatırdı, dolandırıcıyı yakalattı
Verilen hesaba 1 lira yatırdı, dolandırıcıyı yakalattı
GİRİŞ 05.05.2015 18:17 GÜNCELLEME 05.05.2015 18:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde U.K'yi arayan kişi veya kişiler, "Ben polisim, hesabınız terör örgününün eline geçti. Şu an evinize polisler gidiyor" dedi.

Bu kişiler, U.K'den hesabındaki 8 bin 700 lirayı İstanbul Beşiktaş PTT Merkez Şubesi'ndeki bir hesaba yatırmasını istedi. Durumdan şüphelenen U.K, verilen hesaba Sivas PTT Şubesi'nden 1 lira yatırdı.

Vatandaşın telaşlı durumundan şüphelenen Sivas Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bağlı güven timleri, U.K. ile görüştü ve kendisinden para talep eden kişilerle tekrar irtibat kurmasını istedi.

U.K, parayı istenilen hesaba yatırdığını söyleyerek, bu kişileri Beşiktaş PTT Merkez Şubesi'ne yönlendirdi. İstanbul Emniyeti ile ortak yürütülen çalışma sonucunda bir kişi, para çekmek için geldiği PTT şubesinde yakalandı.

Öte yandan güven timleri, bugün aynı yolla dolandırılmaya çalışılan iki vatandaşın verilen hesaplara 45 bin lira para yatırmasını engelledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • hayri 8 yıl önce Şikayet Et
    +359 kodlu bulgaristan merkezli dolandırıcılar da cayırcayır dolandırıyor.evlenme vadi ile bilet parası istiyor. sonra bilet aldığını söylüyor. sonra ssk borcum var bırakmıyorlar deyip 1500 euro da öyle istiyor. sonra geçişte 15000 euro bloke etmem gerekiyor. bunu yatırıp geçecem hemen geri verecekler diyor.meblağ gittikçe artıyor.kımıldadıkça batıyor. upt ucuz para transferi aman ha...thy bürolarını arayarak havalanaında olup olmadıklarını öğrenebilirsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!