Sare Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret

Sare Davutoğlu, silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'yı tedavi gördüğü Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Sare Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret
Sare Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret
GİRİŞ 31.05.2015 21:56 GÜNCELLEME 31.05.2015 21:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, bir televizyon kanalındaki ses yarışmasıyla tanınan ve Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'yı tedavi gördüğü Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.
 
Anne Hanım Kaya, baba Mehmet Kaya'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunanan Sare Davutoğlu, yoğun bakıma da girdi ve doktorlarından Mutlu Kaya'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Sare Davutoğlu, ziyaret sırasında anne Hanım Kaya'ya ve baba Mehmet Kaya'ya 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek, "Hepimiz dua ediyoruz. Doktorlar, beklediğimizden daha hızlı iyileştiğini söylediler. İnşallah en kısa sürede iyileşecek" dedi.
 

YORUMLAR 5
  • eyt 8 yıl önce Şikayet Et
    Hepsine nasıl yetişsin bu insanlar
    Cevapla
  • Zaferce 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim acil şifalar versin inşALLAH
    Cevapla
  • ABDULLAH 8 yıl önce Şikayet Et
    Sare hanım insan yerine konulmayan,PKK tarafından katledilen Idil'deki ABDULCELİL TALAYHAN ile M.BEŞİR ŞİMŞEK'ın ailelerini de ziyaret edecekmisiniz?...
    Cevapla
  • hekim 8 yıl önce Şikayet Et
    Sare hanım bir hekim olarak Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Opr. Dr. Kamil Furtun'un ailesini de en kısa zamanda ziyaret edeceğinize inancımız sonsuz
    Cevapla
  • fatma 8 yıl önce Şikayet Et
    Sare hanım sizi çok seviyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...