Çorlu Belediyesi'nden ücretsiz yaz kursu

Çorlu Belediye Başkanı Baysan: - "Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 2015 yaz dönemi kurslarımız yoğun ilgi görüyor"

Çorlu Belediyesi'nden ücretsiz yaz kursu
Çorlu Belediyesi'nden ücretsiz yaz kursu
GİRİŞ 04.07.2015 16:23 GÜNCELLEME 04.07.2015 16:23

Ccedil;orlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 2015 yaz dönemi kurslarının vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü bildirdi.

Baysan, yaptığı açıklamada, yaz aylarına özel kurslar açtıklarını ve bu kurslara tatilde olan öğrencilerin yoğun bir katılım gösterdiğini söyledi.

Yaz dönemi ücretsiz kursları arasında güncel birçok kursun uzman ekipler tarafından verildiğini belirten Baysan, "Yaz aylarına özel hazırladığımız ücretsiz kurs programlarımızda bilgisayar, photoshop, el sanatları, hediyelik eşya yapımı, ahşap boyama, çocuk hobi, halk oyunları, satranç, tiyatro, İngilizce ve resim branşları bulunuyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 2015 yaz dönemi kurslarımız yoğun ilgi görüyor" dedi.

Baysan, kursların haftalık programlar kapsamında gerçekleştiğini ifade ederek, "Ücretsiz kurslarımızda 850 kursiyer eğitim görüyor. Özellikle, 9-16 yaş grubu öğrencilerin yaz kurslarına daha yoğun bir katılım sağladığını görüyoruz. Kurslarımız, ağustosun sonunda bitecek" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza