Uluslararası Bahadın Kültür ve Sanat Festivali'ne doğru

Bu yıl 19'uncusu düzenlenecek festivalin hazırlıklarına başlandı

Uluslararası Bahadın Kültür ve Sanat Festivali'ne doğru
Uluslararası Bahadın Kültür ve Sanat Festivali'ne doğru
GİRİŞ 07.07.2015 11:29 GÜNCELLEME 07.07.2015 11:29

Sorgun'un Bahadın belgesinde düzenlenecek 19. Uluslararası Bahadın Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırlıklarına başlandı.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl 1-2 Ağustos tarihlerinde tertip edilecek festivalin diğer senelerden farklı olacağını söyledi.

Festivale yurt dışından da katılım sağlanacağını bildiren Özcan, programa kardeş belediye Konak Belediyesinin göndereceği Roman dans ve müzik grubunun da iştirak edeceğini kaydetti.

Özcan, "19. Uluslararası Bahadın Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yapılacak etkinliklerin girişimleri ve çalışmaları devam ediyor. Festival kapsamında bu yıl daha yoğun bir katılım olmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Özcan, Pir Sultan Abdal heykellerinin bakımı, temizliği ve onarımının yapıldığına değinerek, "Hacı Turan Demirel Açık Hava Tiyatrosu'nun sahnesi tamamlandı. Zeminin kilitli parke taş döşeme işi de bitmek üzere. Panel ve konferansların düzenleneceği yerlerimiz hazırlandı. Yurt dışından gurbetçi kardeşlerimiz de yavaş yavaş gelmeye başladı. Herkesi festivalimize bekliyoruz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler