Belediye, Arda Kural için harekete geçti

Bir dönem şizofreni tedavisi gören oyuncu Arda Kural’ın yaşadığı zorlukların medyada yer almasından sonra yetkililer harekete geçti.

Belediye, Arda Kural için harekete geçti
Belediye, Arda Kural için harekete geçti
GİRİŞ 09.07.2015 12:24 GÜNCELLEME 09.07.2015 14:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ev kirasını ödeyemedikleri için annesi ile yaşadıkları evi terk etmek zorunda kalan Kural için Büyükçekmece Belediyesi kolları sıvadı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Sosyal belediyecilik en önemli önceliklerimizden… Bir oyuncu da olsa normal bir yurttaş da olsa aynı duyarlılığı gösteririz. Hemen, başkan yardımcısı arkadaşımı talimatlandıracağım. Arda Kural ve annesinin ihtiyaçları neyse bunları tespit edip gerekenleri yaparız. Tedavi edilmesi gerekirse bunun için uygun bir imkân yaratılır; öte yandan yaşadıkları ev sorunu için ise kira vb. ne tür destek gerekirse bunlar yapılır” dedi.

Bir zamanlar ‘yerli Leonardo DiCaprio’ olarak anılan ve dizilerin aranan oyuncuları arasında gösterilen Arda Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Arda Kural’ın yaşadığı sıkıntılar zaman zaman da gündeme geliyordu.

Ancak en son annesi ile yaşadıkları evi boşaltmak zorunda kalmaları genç oyuncunun sevenlerini üzdü.

 

YORUMLAR 4
  • Osmanli 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanat dunyasi kim ya kim onlar tv lerin cici cocuklari kendilerine hayri olmiyanin komsusuna hismina arkadasina hayri olurmu dostlar.onlar bos isler pesinde hayri olmiyan islerin pesindeler kalin saglic a kla.
    Cevapla
  • Denizci 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanat dünyası nerde
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    sanat dünyası gezide darbe yapıyordu en son
    Cevapla
  • Karacı 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanat dünyası sanatistanda yaşar, orada düştünmü, dönüp bakmazlar, tanımazlar, hatırlamazlar. Ancakkk düştülermi de nerde bu dövlet nerde bu dövlet derler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!