Çorlu'dan kısa kısa

Çorlu'da toplu nikah ve sünnet töreni düzenlenecek

Çorlu'dan kısa kısa
Çorlu'dan kısa kısa
GİRİŞ 14.07.2015 17:35 GÜNCELLEME 14.07.2015 17:39

 Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında toplu nikah ve sünnet şöleni düzenleneceği bildirildi.

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, yaptığı açıklamada, 5-10 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Çorlu Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali bünyesinde toplu nikah ve sünnet şöleni gerçekleştireceklerini söyledi.

Her yıl geleneksel olarak bu etkinliği gerçekleştirdiklerini belirten Avcı, "Çorlu Belediyesi olarak, her yıl geleneksel olarak yaz festivali düzenliyoruz. Bu festival kapsamında toplu nikah ve sünnet şöleni de yapıyoruz. Bu yıl da toplu nikah ve sünet kayıtlarımız başladı'' dedi. 

Toplu nikah ve sünnet şöleni başvurularının 26 Temmuz 2015 tarihinde sona ereceğini belirten Avcı, vatandaşların kültür ve sosyal işler müdürlüğünden başvurularla ilgili bilgi alabileceğini kaydetti.

 

- Çorlu Belediyesi Spor Kulübü yüzme kursu sertifika töreni

 

Çorlu Belediyesi Spor Kulübü tarafından, yaz okulu birinci dönem yüzme kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Özel bir kolejin yüzme havuzunda düzenlenen törende konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu'nun kısa bir zamanda tamamlanacağını belirterek, Çorlu'nun yepyeni ve profesyonel bir spor tesisi daha kazanacağını söyledi.

Çorlu'da, sporun her branşına önem verdiklerini belirten Baysan, "İlçemizde birçok spor dalında ücretsiz kurslarımız devam ediyor. Bu kurslarımızı başarıyla tamamlayan öğrencilerimize sertifika veriyoruz. İlk dönem kursiyerlerimize sertifikalarını verdik. Bundan sonra da ikinci dönem kurslarımız başlayacak" dedi.

 

- Asfaltlama ve yol yapım çalışmaları

 

Çorlu Belediyesi'nin ilçede asfaltlama ve yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmaların, Şeyhsinan Mahallesi ve Gölbaşı Parkı mevkisinde devam ettiğini belirtti. 

Yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında mevcut durumdaki ham zeminin iyileştirilerek alt temel hazırlandığını ifade eden Baysan, "Ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan bölgelerde yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Mevsim boyunca ilçenin tüm mahallelerinde sürecek çalışmalarda, günlük ortalama 500 ton asfalt serimi gerçekleştiriliyor" dedi.

Baysan, halktan gelen istekleri de dikkate aldığını ve istenilen bölgelerde de bu tür çalışmaların planlanabileceğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika... İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu