Yanlışlıkla çamaşır suyu içirdi, uçak geri döndü

Atlasglobal Havayolları uçağı bir bebeğe annesinin yanlışlıkla mama ile birlikte çamaşır suyu içirdiğini fark etmesi üzerine geri döndü.

Yanlışlıkla çamaşır suyu içirdi, uçak geri döndü
Yanlışlıkla çamaşır suyu içirdi, uçak geri döndü
GİRİŞ 26.07.2015 13:47 GÜNCELLEME 26.07.2015 15:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Atlasglobal Havayolları'nın İstanbul-Adana seferini yapacak olan uçağında seyahat eden bir bebeğe annesinin yanlışlıkla mama ile birlikte çamaşır suyu içirdiğini fark etmesi üzerine uçak pist başından geri döndü. Bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay iddiaya göre şöyle gelişti. Kuveytli Zaza ailesi, 7 aylık bebekleri Ali ile saat 22.40'da İstanbul'dan Adana'ya gidecek olan Airbus 321 tipi uçağa bindi.

Küçük Zaza'nın annesi biberonun içine temizlemek için koyduğu çamaşır suyunu unuttu ve üzerine mama ekledi. Bebek, mamayı yedikten sonra rahatsızlandı ve ağlamaya başladı. Anne durumu fark edince hemen görevlilere haber verdi. Uçağın pilotu hemen park yerine geri döndü.

Anne ve babası ile birlikte uçaktan indirilen Zaza, uçağın altına getirilen Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) ambulans ile Şişli Etfal Hastanesi'ne sevk edildi. Uçak 23.40 sıralarında gecikmeli olarak Adana'ya uçtu. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Evde olsa anlarım da uçakta çamaşır suyu nasıl su ile karışıyor. Daha önceden mi konmuş biberona acaba? Biraz da AtlasGlobal reklamı gibi geldi bana bu haber.
    Cevapla
  • Dikkat 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah korusun çok kötü bir durum.Şimdi saçma sapan yorumlarda yapan çıkar.Bir insanın gözü önnde bebeğinin acı çekmesi nasıl birşeydir bilir misiniz? Özellikle kendisi sebep olduğunu bilirse! Dikkat etmek lazm
    Cevapla
  • mardini 8 yıl önce Şikayet Et
    Mama ile camasir suyunu yanyana koyan anneye de ikk tokat caksalarmis keske
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler