Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen:

"Tek derdimiz var o da milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir"

Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen:
Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen:
GİRİŞ 04.08.2015 15:53 GÜNCELLEME 04.08.2015 15:53

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, tek dertlerinin millete en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu söyledi.

Çimen, Belediye Meclis Salonunda Başkan Yardımcıları Yusuf Erdem, Kubilay Bozalan ve Şevki Aşkın ile birim müdürlerinin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, çocukların geleceği için hep birlikte şehri daha yaşanılabilir hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti.

Şehri adeta şantiyeye çevirdiklerini ifade eden Çimen, "Vatandaşımıza daha önce verdiğimiz sözlerin hepsini tek tek tutmaya başladık, bunun sevincini yaşıyoruz. Tek derdimiz var o da milletimize en iyi şekilde hizmet etmektir. Onların istek ve talepleri bizler için çok önemli" dedi.

Çimen, bu nedenle daha çok çalışacaklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz ekibiz ve güzel hizmetlere imza atacağız. Bu nedenle herkes üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmelidir. Her birimimize çok önemli görevler düşüyor. Özellikle Fen İşleri Müdürlüğümüze çok iş düşüyor. Biz şeffaf bir yönetim anlayışına sahibiz. Bu nedenle ekibimizin de bu şekilde çalışmasını istiyoruz."

Yöneticilerden, vatandaşın şikayetini yerinde görmelerini isteyen Çimen, "Vatandaşımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Bunun için de birimlerimize müracaat eden halkımızın ileteceği sorunları hemen çözüme kavuşturalım. İşini yapan ve işine sahip çıkan her personelimizin başımızın üstünde yeri var" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi