Ayağından vurulan YDG-H'liye vatandaştan tepki

Polise bomba atarken vurularak yakalanan PKK yandaşı 1 zanlıyla birlikte 3 şüpheli adli tıpa getirilirken vatandaşlardan tepki gördü.

GİRİŞ 25.08.2015 08:25 GÜNCELLEME 25.08.2015 09:28
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Olay 23 Ağustos 2105 günü Seyhan ilçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre bölücü terör örgütü PKK yandaşları yol kapatıp korsan gösteri yaparak polise, taş, havai fişek ve molotof kokteyli ile saldırdı.

Polis ise PKK’lılara tazyikli su ve gaz bombası ile müdahale etti. Grup daha sonra polise el yapımı bomba atmaya başladı. Bunun üzerine polis bomba atmaya çalışan Erkan A.’yı bacağından vurup ambulans çağırıp hastaneye götürdü. Tedavisinin ardından da gözaltına aldı. Polis daha sonra başlattığı gözaltı operasyonunda Doğan K. ile Figen Ş. ile birlikte yaşı küçük 2 kişiye daha gözaltına aldı. Zanlılar emniyete getirilerek sorguya alındı.


Sorguları süren 3 zanlı, dün sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine götürüldü. Burada zanlılardan yaralı olan Erkan A. koltuk değneğiyle hastanenin acil servisine film çektirilmeye götürüldü. 
 
DUA EDİN VATAN YİNE SİZE SAHİP ÇIKIYOR
 

Gözaltındakileri gören ve bacanağının şehit olduğunu ileri süren bir vatandaş "Bu iyi günleriniz, dua edin vatan size yine sahip çıkıyor" diye tepki gösterdi, bir oğlunun da askerde olduğunu söyledi.


Hastanede bulunan bir kadın da "Ana kuzularının ne günahı var, beter ol inşallah. Dua et seni öldürmemişler" diye tepki gösterdi. Söz konusu kadın, gözaltındaki bir kadını görünce ise "Bir de kadın olacaksın. Utanmıyor musun. Sizi şehit ailelerinin önüne koymalılar" diye bağırmaya başladı. 


Bu arada zanlı Erkan A. ise olaylara karışmadığını dolmuştan indiği anda vurulduğunu, pansumandan döndüğünü söyledi. Zanlılar sorgu için emniyet müdürlüğüne götürüldü.
 

YORUMLAR 39
  • Mücahit 8 yıl önce Şikayet Et
    ben resimde kadın göremedim??
    Cevapla
  • ibrahim can 8 yıl önce Şikayet Et
    doğuda gençlere eğitim şart çoğu devleti düşman görüyor öyle yetiştiriliyor bunun önüne geçmez isek bu terörün önüne geçemeyiz kandırılan beyinleri kurtarmak ilk hedefimiz olmalıdır.Bu yüzdendir ki barış için gençler üzerinden planlar yapmalıyız teröre katılımı engellemeliyiz.
    Cevapla
  • aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynı işi amerikan, ingiliz, alman, çin, iran, fransız, rus askerine veya polisine yapsalar devlet pansumana götürürdü degil mi?
    Cevapla
  • orhan3755 8 yıl önce Şikayet Et
    vatandaştaki cesaret hükumette yok.
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    vatandas orhan,bakiyorumda hükümete veryansin,yapmasa niye yapmadin yapsa niye yaptin,o dediklerin acaba cok milliyetcigim diyen liderinizde varmi,vayut ulusalciyim diyende gec bunlari gec,daha ne yapacakti hükümet,yapacagini yapiyor unutma bu dünyada yalniz yasamiyorsun.
    Cevapla
  • abdulmetin 8 yıl önce Şikayet Et
    ne diyorsun ya,yüzsüzlüğün de boylesi.ne yapsın devlet,uluslararası fitne ayaga kalksın mı?
    Cevapla
  • gokhan ay 8 yıl önce Şikayet Et
    iyice muayene tedavi ederler checkup güzelce vatandaiın hışmından korur iyi bakar üzerine titrer sonrada kuşlar gibi özgür...türkiye....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor