Dağlıca'da yaralanan 6 asker tedavi altında

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesindeki askeri aracın konvoyun geçişi sırasında patlama yaralanan 6 asker tedavi altına alındı.

Dağlıca'da yaralanan 6 asker tedavi altında
Dağlıca'da yaralanan 6 asker tedavi altında
GİRİŞ 07.09.2015 06:29 GÜNCELLEME 07.09.2015 07:31
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi Dağlıca Yeşiltaş Karakolu'na bağlı birlikler karakol istikametinde ilerlediği sırada, PKK'lıların 100 metre aralarla döşediği mayınları Yeşiltaş Köyü yakınlarında uzaktan kumanda ile infilak patlatması sonucu şehit ve yaralıların olduğu saldırıda.
 
Askerlerin anında karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada yaralanan G.Ö., C.A., İ.H.Ö., Ö.İ., A.Ş.K. ve M.İ. isimli askerler, Yüksekova Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Şiddetli yağmur nedeniyle helikopter kalkamadığı için yaralıların burada tedavi edildiği belirtildi.
 
Şehit ve yaralı haberlerinin gelmesi ile birlikte Hakkari’de de yoğun güvenlik önlemleri alındı. Her ihtimale karşı hastane önünde yoğun güvenlik önlemleri alınarak çok sayıda ambulans ise hazırda bekletildi.

YORUMLAR 3
  • canım vatanım 8 yıl önce Şikayet Et
    bende burda yapmıştım çağırsalar gene giderim çok feci yerler rabbim şehadetlerini kabul eylesin
    Cevapla
  • hale bak 8 yıl önce Şikayet Et
    Şehit sayısını, kendi ordumuzdan, hükümetimizden değil, İngiliz'in ajansından, PKKnın sitesinden öğreniyoruz. Biz kaç askerimizin yaralı, kaçının şehit olduğunu bilemiyor muyuz? Veya saklıyor muyuz? Madem şehit olmak en güzel mertebe, ne var bunda saklanacak? Açıklayın da bilelim. Bilmek hakkımız.
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    şehit sayısının 29 olduğu söyleniyor 1 de yarbay şehit düşmüş koskoca tabur komutanı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?