Şırnak’ta çatışma ve patlama: 9 yaralı

Şırnak’ta hendekleri kapatan polis ile teröristler arasında çatışma çıktı. Bir başka noktada da patlama yaşandı. Olayda 9 kişi yaralandı.

GİRİŞ 01.10.2015 13:40 GÜNCELLEME 01.10.2015 14:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Şırnak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin merkez Yeşilyurt, Dicle ve Yeni Mahallelerinde bulunan hendekleri kapatmak için operasyon düzenledi. Zırhlı araçlarla çok sayıda polisin katıldığı operasyon çerçevesinde mahallelere hakim yüksek binalara keskin nişancılar yerleştirilirken, bazı caddelere de Akrep, Kobra, Ural ve Ejder tipi zırhlı araçlar konuşlandırıldı.

9 KİŞİ YARALANDI

Operasyonun düğmesine saat 04.30’da basıldı. Bu çerçevede, zırhlı araç ve kepçelerle ara sokaklara giren polise, uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bunun üzerine çıkan çatışma, dakikalar geçtikçe şiddetlendi. Çatışmaların sürdüğü sırada, bir evin önünde barikatlara yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 1’i öğretmen 3, Gazi Paşa Mahallesi’nde mermilerin hedefi olan 3 ve Yeşil Yurt Mahallesi’nde meydana gelen patlamada da 3 olmak üzere 9 kişi yaralandı. Yaralılar, Şırnak Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Öte yandan, elektriklerin kesildiği kentte, patlama ve çatışmalar yüzünden birçok evde hasar oluşurken, operasyonlar genişleyerek sürüyor.

YORUMLAR 16
  • bağlı 8 yıl önce Şikayet Et
    sonları yakın...yakın
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşıldı bu işi mhp çözecek
    Cevapla
  • HASO 8 yıl önce Şikayet Et
    hdpekakaya giden oylar pekakaya gider
    Cevapla
  • adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    eyy hdp sizin sözde, demokrati ağicinizi pkk kardeşleriniz kesiyor böyle terörle ağiciniz kökünden kurayac inşallah allahin izniyle geceleriniz daha da kararacak.
    Cevapla
  • MHP 8 yıl önce Şikayet Et
    tsk nın validen emir almaması lazımdır vali ne anlar güvenlikten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma