PKK'dan 'şok baskın' hazırlığı

PKK’nın Yüksekova’da, Efeler Taburu ile 2. Komando Tugayı'na saldırı gerçekleştirmek için tüneller kazmaya başladığı bilgisine ulaşıldı.

PKK'dan 'şok baskın' hazırlığı
PKK'dan 'şok baskın' hazırlığı
GİRİŞ 25.01.2016 04:52 GÜNCELLEME 25.01.2016 04:56
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

PKK terör örgütü, Hakkari Yüksekova'da bulunan iki askeri noktaya yönelik tünel kazıyor. Teröristler, Hakkari ili Yüksekova İlçesi'nde bulunan Efeler Taburu ve 2.Komando Tugayı'na ait askeri noktaları hedef alan terör örgütü, Yüksekova ilçesi Orman Mahallesi ve Şahin Tepesi bölgelerinden kazı faaliyeti başlattı.

Bölgeden bilgi veren kaynaklar, Örgüt, tünel kazma çalışmalarında dikkat çekmemek amacı ile kadın ve çocukları da kullandığı bilgisini verdi.

ŞOK BASKIN YAPACAKLAR

Terör örgütü PKK, yoğun kar yağışı ve kış şartlarına rağmen ilerleme kaydedilen tünel kazma çalışması ile Yüksekova'da bulunan her iki askeri noktaya şok baskın gerçekleştirmeyi hedefliyor. PKK tarafından örgüt içerisinde Yüksekova'da kontrolün kendilerinde olduğu ve her şeyin tek bir hamleye bağlı olduğu propagandası yapılıyor. Ayrıca her sokakta barikat ve mevzilerin sıcak çatışma için hazır olduğu, yüzlerce sokak timinin de Kandil'den gelecek talimatı beklediği örgütün iddiaları arasında yer alıyor.

HAKKARİ'Yİ PİLOT BÖLGE EDİLDİ!

İlkbaharla birlikte büyük bir kalkışma (Serhildan) hazırlığı içerisinde olan terör örgütü PKK, Van ve Hakkari'de yaşları 13 ila 18 yaşında olanları zorunlu askerlik adı altında oluşturduğu sokak timlerine dahil ediyor. Şu ana kadar aileleri tarafından sokak timi uygulamasına girmesine izin verilmeyen 8 çocuk örgüt tarafından kaçırıldı. 5'er kişilik sokak timleri uygulaması ilk olarak Van, Hacı Bekir (Xacort) Mahallesi'nde başlatıldı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 17
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Acil, tünelleri görüntüleme veimha sistemi oluşturmamız veya edinmemiz lazım
    Cevapla
  • ali emir 8 yıl önce Şikayet Et
    doğuda asıl amaç halkın ayaklanmasını sağlayarak özerklik ilan etmek istiyorlar ancak hal desteği olmadığından başka çareler arıyorlar.Yurt dışından kandırılmış ve parayla savaştırmak için türkiyeye kaçak terörist sokuyorlar.Ak parti hükümeti dış güçlere ve pkk'ya boyun eğmediği için ak parti hükümetini dize getirmek ve buna mecbursunuz havası vermek istiyorlar.Seçimlerde chp kazansaydı pkk ve dış güçler türkiyeye baskı ve saldırı yapmayacaklardı.Seçimi kaybedince saldırı başladı.
    Cevapla
  • bengu ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet bunu biliyodur umarim.diger yerlerde oldugu gibi insallah kulaklarini kapatmaz devlet
    Cevapla
  • karadenizli 8 yıl önce Şikayet Et
    perinçekgillerle eski darbeciler tekrar eski güçlerine kavuştular.ikili oynuyorlar hem ak-partiye hemde teröre destek veriyor görünüyorlar.
    Cevapla
  • musaa 8 yıl önce Şikayet Et
    bulduğunuz her tünele lastik yakıp bırakın, sönmeden yenisini atın
    Cevapla
  • semih arıcı 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi fikir..
    Cevapla
  • Misafir Yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Kanla beslenen bebek katillerine mermi kullanmak israf olur,ALLAH ve din düşmanı bu ateist ermeni tohumlarına acı vererek ölümü tattırmak lazım.Bir insan nasıl olur da kurtuluş,çanakkale savaşında dedeleri ile şehadete giden bir toplum,şimdi din düşmanı olabilir? düşman ülkelerin maşası olabilir? Kendi ırkından insanları öldürebilir? Bu insanlar kandırılmış zavallıları ALLAH ıslah etsin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap