Kış koşullarına uyumlu tek tip hainler!

Hakkari Yüksekova’da, PKK’nın yeni oluşumu YPS mensuplarının beyaz kamuflajlı, tek tip kıyafetli görüntüleri ortaya çıktı.

Kış koşullarına uyumlu tek tip hainler!
Kış koşullarına uyumlu tek tip hainler!
GİRİŞ 02.02.2016 09:07 GÜNCELLEME 02.02.2016 15:10
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 50 kişiden oluşan terörist grubun, olağan kıyafetlerinden farklı olarak ilk kez tek tip kıyafet giymeleri ise PKK’nın dış yardım alma ihtimalini güçlendirdi. PKK’nın dağ kadrosundan gelen hainlerinin ilk kez beyaz renkli tek tip kıyafetli görüntüleri ortaya çıktı. Üzerleri hücum yelekli, beyaz kamuflajlı teröristlerin görünümü PKK’nın dışarıdan yardım almış olma ihtimalini güçlendiriyor. 

ASKER GÖRÜNÜMÜNDELER

Abdullah Öcalan’ın fotoğrafı ve PKK bayrağı altında fotoğraf da çektiren teröristlerin kendilerine asker görünümü vermeye çalışmaları dikkat çekti. Görüntülerde YSP mensubu kış koşullarına uyumlu kar maskeli teröristler sözde komutanlarına selam veriyor. 

YORUMLAR 59
  • ior 8 yıl önce Şikayet Et
    50 tane leş
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Etekleri bu kıyafetin üstünemi giyiyorlar
    Cevapla
  • DTCF'den selam 8 yıl önce Şikayet Et
    masum sivillere bakın. Hay maşallah. Yakında bu beyaz kıyafetleri kefenleri olacak.
    Cevapla
  • erdenay 8 yıl önce Şikayet Et
    her terörist kellesi getirene devlet 30.000 TL para ödülü versin. TBMM'den çıkartılacak kanun özel şirketlerin terör ile mücadele Hakkı vermeli. özel firmalar personel alımı yaptıktan sonra terörist kellesi geldikçe para ödemesi yapılmalı. şu soru akla gelir. vatandaş ile terörist nasıl ayırt edilecek. terörist kellesi geldikten sonra heyet kurulacak burada 3 kişi bu terörist dedikten sonra terörist olduğu anlaşılacak. 6 ay için terör biter bu durumda.
    Cevapla
  • vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    soru şu: bunlar açık alanda bu pozları verirken ankalar ve jetler neredeydi. neden bomba kusmadılar bunların başına. hem de türkiyede.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak