Azerbaycan için son 3 saat

Azerbaycan'a destek için Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından başlatılan kampanyanın bitmesine saatler kaldı.

Azerbaycan için son 3 saat
Azerbaycan için son 3 saat
GİRİŞ 05.05.2016 23:06 GÜNCELLEME 05.05.2016 23:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Azerbaycan’da Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından başlatılan ve Ermeni işgali altındaki Türk Topraklarında işgalin son bulması için uluslararası farkındalık oluşturmayı hedefleyen imza kampanyasının sona ermesine ermesine saatler kaldı.

AGİT Minsk grubunun Karabağ’ın Ermenistan’ın işgalinden kurtarılmasına dair henüz bir ilerleme kaydedememesi sebebiyle, Azerbaycan Sivil Toplumun Gelişmesine Yardım Derneği tarafından hazırlanan kampanyaya sağlanan katılımla Beyaz Saray’a müracaat edilen dilekçeler arasında birinci oldu.

TÜRKİYE TEK SES

Dağlık Karabağ kampanyası için Türkiye tek ses, tek yürek olurken, toplanan imza sayısı 326 bini geçti. isgaledurde.com sitesine girerek Azerbaycan’a destek verenlerin sayısının bu gece atılacak imzalarla 350 bine ulaşılacağı tahmin ediliyor.

Sivil Toplumun yoğun desteğiyle büyüyen kampanyaya; MEMUR-SEN, HAK-İŞ, Uluslararası Medya Enformasyon (UMED) Derneği, MÜSİAD, KAMU-SEN, İHH, MTTB, İlim Yayma Cemiyeti, TÜRGEV, Sivil Dayanışma Platformu, UETD, TİM, TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TÜMDİAD gibi STK'ların yanı sıra siyasi partilerden de destek geldi.

FUTBOLUN DEVLERİ DE  DESTEK VERDİ

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri de kampanyaya destek olarak sosyal medya hesaplarından tüm taraftarlarını imza atmaya davet etti.

Kampanya'ya isgaledurde.com internet sitesindeki linke tıklayarak katılmak mümkün. Katılımcıların, linkte bulunan ad, soyad ve mail bölümlerini doldurduktan sonra mail adreslerine gelen onay postasına mutlaka cevap vermesi gerekiyor.

YORUMLAR 3
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    70 milyonluk turkiyede 326 bin imza yazik cook yazik
    Cevapla
  • Mustafa Berlin den 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu Haberin altina bi imza sayfasi acsaydinizda biz de Can AZARBAYCAN icin Imza atsaydik ne olur du sanki.
    Cevapla
  • parmak 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar adres vermiş o siteye gitmek o kadar mı zor yani... armut piş ağzıma düş.... yuhhh artık.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu