2 ilçe için kritik karar! Riskli alan ilan edildi

Bakanlar Kurulu, Şırnak'ın Cizre ve İdil ilçelerindeki bazı mahallelerin içerisindeki yerlerin "riskli alan" ilan edilmesini kararlaştırdı.

2 ilçe için kritik karar! Riskli alan ilan edildi
2 ilçe için kritik karar! Riskli alan ilan edildi
GİRİŞ 01.06.2016 11:01 GÜNCELLEME 01.06.2016 11:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Cizre ve İdil ilçelerinde bulunan bazı mahallerin içerisindeki alanların riskli alan ilan edilmesi hakkında Bakanlar Kurulu kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bulunan Kuştepe, Cudi, Sur, Dağ Kapı, Kale, Şah, Yafes, Alibey ve Nur mahalleleri içerisinde bulunan alanın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 30 Haziran 2016 tarihli 6468 sayılı yazısı üzerine 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'un 2. ve ek 1. maddeleri doğrultusunda "riskli alan" olarak ilan edildi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Aşağı, Yukarı, Atakent, Yenimahalle ve Turgut Özal mahalleleri içerisindeki alanın da "riskli alan" ilan edilmesi kararlaştırıldı.

YORUMLAR 2
  • sivas 7 yıl önce Şikayet Et
    Hastanede yatan hasta, Gözü görmeyen ihtiyar, vatansever gençler. esnaf, memur işçinin kulakları gelecek güzel haberlerde inanın. bu pkk li denilen kırolara, dinsizlere ALLAH düşmanlarına dar etmeliyiz buraları. Demirtaş denen herif devlet kural tanımamazlık neymiş görsün. Allah a savaş ilan eden bu zalimleri Allah bizim elimizle perişan etsin. Ah bunlarla savaşı Türk halkına havale etsinler genlerimizden gelen yavuzluk la inanın bir haftada kandile kadar gideriz. kim çıkarsa karşımıza Tuna boylarında seferde olduğu gibi ölürüz dönmeyiz. Kürt pkk lı gibi korkarak gerilla savaşı diye ad koyarak savaşmayız.
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Farelere fare zehiri verin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
36 bin sağlık personeli alınacak!