38 bin polisin ataması gerçekleşti!

Emniyet Teşkilatı Personelinin 2016 Yılı Genel Atamaları çerçevesinde 38.103 personelin atama ve yer değiştirme işlemini gerçekleştirdi.

38 bin polisin ataması gerçekleşti!
38 bin polisin ataması gerçekleşti!
GİRİŞ 24.06.2016 17:13 GÜNCELLEME 24.06.2016 17:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Haber7

Emniyet Genel Müdürlüğü ilgili mevzuat hükümlerince belirlenen 2016 Yılı Genel Atamaları çerçevesinde Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerinde toplam 38.103 personelin atama ve yer değiştirme işlemini gerçekleştirdi.

Bu doğrultuda;

1’inci hizmet bölgesinden 2’nci hizmet bölgesine 23.779 personelin,

2’nci hizmet bölgesinden l’inci hizmet bölgesine 11.655 personelin,

2’nci hizmet bölgesinden 2’nci hizmet bölgesine 1.033 personelin atama işlemleri yapılmış olup 29.991 personelin ise ipka talepleri kabul edildi.

1’inci hizmet bölgesi il statüsüne geçen (Malatya, Kahramanmaraş, Tokat, Rize, Yozgat) illerden 1.636 personelin de batı illerine ataması yapıldı.

 Personelin talepleri dikkate alınarak yapılan atamalarda;

2’nci hizmet bölgesinden l’inci hizmet bölgesine dönen personelin yüzde 79,30’u ilk 3 tercihinden birine, yüzde 87,37’sinin 7 tercihinden birine,

l’inci hizmet bölgesinden 2’nci hizmet bölgesine giden personelin ise yüzde 45,58’i ilk 3 tercihinden birine, yüzde 85,47’si ise 7 tercihinden birine atandı.

Atanması yapılan personele sonuçlar SMS yoluyla bildirilecek, ayrıca Pol-Net sisteminden kullanıcı adı ve şifresi girilerek atama bilgisine ulaşılabilecek.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. ​

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Bomba 7 yıl önce Şikayet Et
    Valla tanidiklarimdan yuzde 70 i tercih disi istanbul geldi. Ilk 3 tercihten birinin cikmasi yuzde 10 seviyesinde bi de oran vermisler. Hocaya sormuslar dunyanin merkezi neresi diye. Burasi demis. Olurmu hocam demisler inanmazsaniz olcun demis. O misali @@@
    Cevapla
  • MuhammedGedikEdirne 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim vatanına milletine hizmet etme ve şehid olma aşkıyla yanan bizlerede nasib etsin şu mübarek günler hürmetine.
    Cevapla
  • A.Çelebi ŞİRİN 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine adaletsiz bir atama oldu
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Polis kadar öğretmen atamaları da yapılsa keşke. Özellikle branş öğretmenleri (tarih, edebiyat, coğrafya) çoğunluğu işsiziz. Kpss'ye giriyoruz ama atama olmadığı için çok yüksek puanlarla atanamıyoruz. Örneğin; 26 bin tarih öğretmeni geçen yıl sınava girdi. Atanan öğretmen sayısı 300'lerde. Bizlere de acıyın lütfen. Çaresiziz.
    Cevapla
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Polisin adını kullanmadan hakkını aramayamıyor musun? Illa polise bunu yaptınız bize niye yok demeniz mi lazım kendi hakkını kendi çapınca ara
    Cevapla
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Oktay burnumu sokmuyorum. Hakkımı arıyorum. kimse keyfinden polis olmuyor. Ne yapacağımı sana soracak değilim. Canın sıkılıyorsa uzak dur, bulaşma.
    Cevapla
  • MTZ 7 yıl önce Şikayet Et
    bu yeni atama değil, yer değiştirme tayin yani
    Cevapla
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Atama dediği yer değişikliği önce haberi oku. Şu öğretmen milletinin polisle ilgili herşeye burnunu sokması çok can sıkıcı. Kendi işinize bakın
    Cevapla
  • dentist 7 yıl önce Şikayet Et
    polis ol
    Cevapla
  • Sabri 7 yıl önce Şikayet Et
    7 tercihimde olmadı.tercih dışı İstanbul oldu. 21 yıllık emekçiyim. Beni 7 tercihimden birine vermeyip tercih dışı atayan teşkilatım.SAGOLUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir