İşte o canlı bombalar

Atatürk Havalimanı'nı kana bulayan teröristlerin görüntüleri ortaya çıktı.

İşte o canlı bombalar
İşte o canlı bombalar
GİRİŞ 29.06.2016 17:05 GÜNCELLEME 29.06.2016 17:45
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Atatürk Havalimanı’nda saldırı düzenleyen 3 canlı bombadan 1’inin havalimanında yürürken görüntüleri ortaya çıktı. Kışlık mont giyen ve belini tutan teröristin, cesetleri Adli Tıp Kurumu’na getirilen 3 teröristten biri olduğu belirtiliyor.

Vücut bütünlüğü bozulan ve belinden yukarısı olmayan terörist ayakkabısından teşhis edildi.

ATEŞ EDERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Saldırı anına ait kamera kaydında ise kendini patlatan diğer canlı bombanın ateş ederken görüntüsü bulunuyor.



ŞİFRELİ DÖKÜMANLAR BULUNDU

Bu arada Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya ilişkin 2 eve operasyon düzenledi. Evlerde bulunan çok sayıda şifrelenmiş örgütsel doküman ve dijital malzeme inceleme altına alındı.

YORUMLAR 38
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    Resimde görünen bu sicakda ne kabarik bir ceket var üstünde elleri bile üstünde hazir sanki Insallah böyle birsey olmaz birdaha Allahim sen koru bizi su mübarek ayda
    Cevapla
  • Kalem Abi 7 yıl önce Şikayet Et
    Terörist hangi örgütten olursa olsun yakalandınmı idam kararına bile gerek yok poli veya asker direk sıkmalı kafasına .
    Cevapla
  • Nazif 7 yıl önce Şikayet Et
    Nerde o yürek!!! o zaman bizim polisi içeri alırlar niye öldürdün diye. burası Türkiye!!!!
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere istanbulda aksaray ve beyazıtta işide yani bu tiplere benzeyen değişik sakallı(sakal bırakış şekli değişik normal değil)insanlar geziyor.Ben görüyorum.Bir tanesine öylesine soru sordum.Robot gibi cevap verdi.Hep şüpheliler işte.Vatandaşlık görevimiz çok iyi yapmalıyız.Bunlara polisin kimlik sormasını istemeliyiz. İstanbula gelirken genelde çak değil,otobüsü tercih ederler.Bakın aksarayda ,ırak ve suriyeden yolcu getiren çok şehirlerarası firma var.Burdan da gelebiliyorlar. Özellikle polislerin yabancı plakalı yurt dışına çalışan otobüsleri arasıra durdurup kimlik sorguamasında yarar vardır.
    Cevapla
  • AkGenç 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğru diyorsun ama Aksaray'dakilerin çoğu Suriyeli. Garip garip tipler. Bizim bağcıların zibidileri de bunlarla aynı. Hepsi şüpheli. Sen kıllandığın biri varsa terör hattı var ara ihbar et kardeşim. Böyle böyle şüphelendim diye. Direk ekip yollayıp kontrol yapılıyor yasal olmayan bir durum varsa(sınırdan giren mülteci olsa bile) gözaltına alınıyor.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer benim dediğim şey türkiyede yapılırsa bak işis o zaman meydan bulabiliyor mu?O taksici hiç demedi mi yazın ortasında arabama montlu değişik tipli ve haraketleri sıkıntılı birileri bindi diye.İnsan bi düşünür çaktırmadan belli etmeden başka biriyle konuşur gibi daha arabaydayken polisi aramalıydı.Şifreli konuşmalıydı Zaten ols onu anlardı vebölgeye yeterli güvenlik gücü gelirdi.O taksici sorumsuzluğundan dolayı yargılanmalı.Neden serbest?
    Cevapla
  • mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    Taksi ile geldiklerini kim söyledi ? *havaşla gelebilir *özel araçla gelebilir *e-5 de iner yürüyerek gelebilir. hemen taksici deme
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence türkiyedeki bütü taksicilere ve diğer toplu taşı araçlarına dernekler tarafından gizli bir bildiri verilmelidir.Şüphelendiğiniz biri olursa derhal polisi arayın ve o kişi gerçekten terörist çıkarsa ödüllendirileceksiniz diye aynı zamanda motive edilmeliler.Çünkü işid kimliği belirsiz arablar dışında toplu taşıt ve dün olduğu gibi ticari taksilei de kullanıyor.Bence en önemli önlem bu olmalıdır. Bir gerçek varki kapıya ne kadar güvenlik koyarsanız koyun,baksanıza adam herksesi tarayıp geçmiş.Bu da bir geçrek yani.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı