Adil Gür kaza yaptı: 14 yaralı

Manisa'da araştırma şirketi AG'nin sahibi Adil Gür'ün kullandığı otomobilin öğrenci servisine çarpması sonucu 14 kişi yaralandı.

Adil Gür kaza yaptı: 14 yaralı
Adil Gür kaza yaptı: 14 yaralı
GİRİŞ 10.07.2016 16:21 GÜNCELLEME 10.07.2016 16:22
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Saat 11.00 sıralarında Ankara-İzmir D-300 karayolunda Manisa’nın Kula ilçesine bağlı Esenyazı mevkii yakınlarında meydana gelen kazada, Kula istikametinden Salihli yönüne seyir halinde olan Adil Gür, yönetimindeki 34 SN 34 plakalı özel aracın sağ arka tekerleğinin patlaması ve direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde seyir halinde olan Çağlar İngün (36) idaresindeki 26 AT 29 plakalı öğrenci servisine çarptı.

14 KİŞİ YARALANDI

Eskişehir’deki özel bir okulun ilkokul öğrencilerinin yer aldığı araç, çarpmanın etkisiyle karşı şeride geçerek devrildi. Araçta bulunan öğrencilerden biri ağır olmak üzere 14 kişi yaralandı. 

Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları Salihli Devlet Hastanesi ve özel hastanelere sevk etti. Durumu ağır olan ve kazada bir kolu koptuğu bildirilen öğrencinin ise Manisa’ya sevk edildiği öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • aga 7 yıl önce Şikayet Et
    ön teker patlasa direksiyon hakimiyetini etkiler, arka teker o kadar etkilemez sürücü hatası olduğu ortada aşırı hızlıyken boş bulunmuş besbelli..
    Cevapla
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazık öğrenciye adil gürün kolunun kopması gerekirken masum bir çocuğun kolu kopması acıdır adil gür memeretsiz herifin biridir hep zarar verir cevresindekilere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!