Arka kapıdan kaçmak isterken yakalandı!

3. Kolordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk, Bursa’nın İnegöl ilçesinde köfte yerken yakalandı ve kaçmaya teşebbüs etti.

Arka kapıdan kaçmak isterken yakalandı!
Arka kapıdan kaçmak isterken yakalandı!
GİRİŞ 17.07.2016 06:46 GÜNCELLEME 17.07.2016 06:46
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetlerine mensup bir grubun darbe girişiminin önlenmesinin ardından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında yakalama kararı çıkartılan 3. Kolordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk, Bursa’nın İnegöl ilçesinde köfte yerken yakalanırken, polisleri fark eden generalin arka kapıdan kaçmaya teşebbüs ettiği, ancak karşısında polisleri görünce geri döndüğü belirtildi.

Dün akşam bir grup askerin yaptığı darbe girişiminin ardından hakkında yakalama kararı çıkartılan 3. Ordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk’a ait 06 FB 3773 plakalı özel otomobil takibe alındı. Ankara’dan Bursa istikametine seyir halinde olan özel otomobilin İnegöl’e giriş yaptığı tespit edildi. İnegöl’de bir köftecinin önünde duran özel otomobilden inen 3. Ordu Komutanı Orgenaral Erdal Öztürk, eşi ile birlikte öğle yemeği için köfteciye girdi.

Yemek yediği sırada sivil polisleri fark eden Orgenaral Erdal Öztürk, eşi ile konuştuktan sonra masadan kalkarak arka kapıya yöneldi. Bu sırada arka tarafta bulunan polisleri görünce yeniden masasına oturdu.

Orgenaral Erdal Öztürk ve eşi yemek yedikten sonra kalkmak üzere iken, İnegölEmniyet Müdürü Şükrü Kaplan ve beraberindeki polis ekipleri tarafından oldukça nazik bir şekilde alınarak polis aracına bindirildi. Orgeneral Öztürk, gözaltına alındıktan sonra polis eşliğinde İstanbul'a götürüldü.

YORUMLAR 33
  • halil aktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    buişi sadece fetöye yıkmaya kalkmasınlar fetöcülerden on kat daha fazla ordu içinde bunları kullanan subaylar var
    Cevapla
  • Yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    Pek çok ilde darbe girişimini belediye ekipleri ve valilik araçlarıyla engellemiş. Emri altındaki paralelci subayara sessiz kalanlar suçumuz yok demesin Bu konuda sessiz kalan tüm rütbelilierde suçlulur ve bu darbenin ortağıdır.
    Cevapla
  • ben bilmem 7 yıl önce Şikayet Et
    asılsın diyorum başka da bunlar için kelime israfı yapmıyorum... bu köpek değilmiydi tv bağlanıp bizle alakası yok deyip kışlaya dönün diye emir veren iki yüzlü köpek
    Cevapla
  • coskun 7 yıl önce Şikayet Et
    Derhal imha edilmesi lazım gülen dahi
    Cevapla
  • Koray 7 yıl önce Şikayet Et
    Saçma adam darbe yaparken eşiyle köfteci ne alaka...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beynimiz hackleniyor! - Gazete manşetleri
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti