Adliyede 'FG' plaka operasyonu

Denizli Adliyesi’ne 2013 yılında Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın tahsis ettiği araçlarda bulanan 'FG' plakası kaldırıldı.

Adliyede 'FG' plaka operasyonu
Adliyede 'FG' plaka operasyonu
GİRİŞ 22.08.2016 13:07 GÜNCELLEME 22.08.2016 13:07
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

2013 yılında Denizli Adliyesi’ne tahsis edilen araçlarda FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in adının baş harflerinden oluşan plakalar söküldü. Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı’nın tahsis ettiği araçların 'FG' plakalarının kaldırılarak, FETÖ’yü çağrıştıracak bir algıya izin verilmeyeceği belirtildi. Yeni plakalar yapılıncaya kadar araçların adliyeönünde bekletildiği görüldü.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konunun hassasiyetle takip edildiği öğrenilirken Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından da bu plaka serisinin toplatılması için çalışma yapıldığı belirtildi.

YORUMLAR 30
  • ???? 7 yıl önce Şikayet Et
    FG plakasının suçu ne Allah aşkına? Bu Fetö yüzünden ismi 'Fethullah' olan vatandaşlarımız isim değiştirmek için mahkemeye başvuruyor. FG plakaları kaldırılıyor. Yakında alfabeden de FG harflerini çıkarırız...Sizce de bazı şeyleri abartmıyor muyuz?
    Cevapla
  • THY PLAKALARI 7 yıl önce Şikayet Et
    2012 yılına kadar THY nin filosundaki megane başkanlık araçlarının tüm plakaları FG idi hatta kaza yapan aracın yerine gelen araç plakası bile FG oluyordu. fettullahçı olmayan işe alınmıyor kapıdan içeri giremiyirdu. tahminimce 10.000 kadar fetöcü işe başladı ama atılan 211 nerede gerisi.
    Cevapla
  • Kayserili38 7 yıl önce Şikayet Et
    Kayseride bulunan kamuya ait çok sayıda yer alan araçlarda da FG plaka mecvut bunlarda gözden geçirilmeli özellikle Ankarada yer alan bakanlıklar araçları gözden geçirilerek değiştirilmelidir...
    Cevapla
  • Akif 7 yıl önce Şikayet Et
    Sübhanallah... Kafayı yiyeceğiz yakında yok FG yok FT ... tövbe tövbe...
    Cevapla
  • günay doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    Son 2 seçimden önce esnafa ceza kesen maliyecilerde araştırılsın.seçime günler kala esnafa anlamlı yada anlamsız ceza kesmekte ne acaba ?tepki çekmek için olabilir mi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor