'Türkiye Gerçekleri' hesabına FETÖ'den gözaltı

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde yaptığı paylaşımlar nedeniyle Twitter'da 'Türkiye'nin Gerçekleri' hesabının sahibi gözaltına alındı

'Türkiye Gerçekleri' hesabına FETÖ'den gözaltı
'Türkiye Gerçekleri' hesabına FETÖ'den gözaltı
GİRİŞ 31.08.2016 21:04 GÜNCELLEME 31.08.2016 21:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Twitter'da "@mustafaselanik3" hesabından "Türkiye Gerçekleri" ismiyle paylaşımlarda bulunduğu ileri sürülen kişi, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Faruk Söker tarafından yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, ''Türkiye Gerçekleri'' adlı twitter hesabını kullandığı belirlenen M.A hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Bunun üzerine, şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şüphelinin FETÖ/PDY ile bağlantısının araştırıldığı öğrenildi.

Twitter hesabından, 15 Temmuz'daki FETÖ'nün darbe girişiminden aylar önce "Acele etmeyin Temmuz bayramdan sonra başlayacak", ''Temmuz...'', ''Hata zincirleri devam ediyor. Temmuz ağır olur, Temmuz sıcak olur'', ''Temmuz anlatılacak bir şey değil...yaşayıp göreceğiz'' şeklinde yapılan paylaşımlar, sosyal medyada tartışma konusu olmuştu.

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağustos da bayaa sıcakmış değil mi? Yediğiniz her haltı mevla çevirip kafanıza geçirdi ama sizde tık yok.
    Cevapla
  • ahmet kulaksız 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünya Gerçekleri Realities of the world , ve Onun Yedek sayfası Türkiye gerçekleri ile alakası olmayan bir twitter hesabı.. Birde Sadece Gerçekler var bunlar iyi sayfa :)
    Cevapla
  • gerçek:) 7 yıl önce Şikayet Et
    vatan hainlerini işte böyle içeri atıyoruz... bu da bir gerçek:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza