Son dakika; Ahmet Budak'ı katleden teröristler öldürüldü! Ahmet Budak kimdir? Biyografisi -

Bilindiği üzere 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nde AK Parti'den Hakkari'de aday olan Ahmet Budak, terör örgütü PKK tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Peki alçak bir suikasta kurban giden Ahmet Budak kimdir, kaç yaşındadır?, kısaca rahmetlinin biyografisi haber7.com'da..

Son dakika; Ahmet Budak'ı katleden teröristler öldürüldü! Ahmet Budak kimdir? Biyografisi -
Son dakika; Ahmet Budak'ı katleden teröristler öldürüldü! Ahmet Budak kimdir? Biyografisi -
GİRİŞ 16.09.2016 12:00 GÜNCELLEME 16.09.2016 12:01

Terör örgütü PKK ve uzantıları en vahşi yüzünü göstermeye devam ediyor. Son olarak kutsal bir bayram gününde çocuğun yanında katledilen Ahmet Budak ile ilgili tüm güncel gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz..

ŞEHİDİN KANI YERDE KALMADI

Hakkari'de AK Parti'li Ahmet Budak'ı haince öldüren PKK'lı teröristler bugün düzenlenen operasyonda öldürüldü.

Hakkari Şemdinli'de düzenlenen operasyonda 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerin, Ak Partili siyasetçi Ahmet Budak'ın saldırı düzenleyen kişiler olduğu belirtildi.

AHMET BUDAK KİMDİR? BİYOGRAFİSİ

AK Parti 26. Dönem Milletvekili seçimlerinde Hakkari’den 1. Sıra milletvekili adayı olan Ahmet Budak ilin tanınan isimlerinden birisiydi. 1978 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde doğdu, eğitim öğretim hayatını da burada tamamlayan Ahmet Budak, uzun süre ticaretle de uğraştı. Siyasete çok erken yaşlarda atıldı, ilk olarak Fazilet ve Saadet Partisi’nde görevler alan Budak daha sonra 2009’da AK Parti’ye katıldı. Şemdinli’de de çok çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalışan Ahmet Budak evli ve yedi çocuk babasıdır. 

VAHŞİ SUİKAST

AK Partili siyasetçi Ahmet Budak, Şemdinli’de uğradığı silahlı saldırı sonrasında hastaneye kaldırıldı. Bayram ziyareti dönüşünde çocuğunun yanında silahlı saldırıya uğrayan ve hemen hastaneye kaldırılan Ahmet Budak burada tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. AK Parti Şemdinli İlçe Başkanı Fikri Algül, saldırganların olaydan sonra kaçtığını belirterek, "Evinin önünde saldırıya uğrayan milletvekili adayımız Budak, ağır yaralandı. Tedavisi sürüyor" demişti.

HAYATINI KAYBETTİ

Ahmet Budak, yapılan tüm müdahalelere rağmen tedavi altında tutulduğu Şemdinli Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Budak’ın yakınları, acı haberle sinir krizleri geçirdi.

Güvenlik güçleri, olayın ardından kaçan saldırganların yakalanması için operasyon başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!