Vatandaş kampanya başlattı

Dün gece İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırı sonrası vatandaş çok anlamlı bir kampanya başlattı.

Vatandaş kampanya başlattı
Vatandaş kampanya başlattı
GİRİŞ 11.12.2016 12:02 GÜNCELLEME 11.12.2016 21:19
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Türkiye her terör saldırısında olduğu gibi yine bir birine kenetlendi. Dün gece İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain saldırı sonrası vatandaş anlamlı bir kampanya başlattı. #PolisiminYanındayım 

Dün gece İstanbul'da yapılan hain ve alçak terör saldırısında bir çok polis kardeşimiz şehit olmuştur. Bir çok polisimiz de yaralanarak gazi unvanını almıştır. Saldırıda sivil kayıplarımız da vardır. 

Bir bütün olarak Türkiye'yi ve hepimizi hedef alan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. Millet olarak, sanatçısıyla, sporcusuyla, esnafıyla, siyasetçisiyle, işçisiyle, öğrencisiyle hep birlikte polisimizin destekçisiyiz. Bizim huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için canını feda etmekten kaçınmayan Polisimizin her zaman yanındayız. 

#PolisiminYanındayım

Hepimiz sokağa çıkıp, mahallemizde, iş yerimizde, trafikte görev yapan en yakınımızdaki polisimizle bir araya gelip onlara başsağlığı diliyoruz, Mevlid kandillerini tebrik ediyoruz. Sosyal medyada #PolisiminYanındayım etiketiyle onlara destek oluyoruz. 

Haydi. Sen de Türkiye için polisimizle bir olduğunu, omuz omuza olduğunu göster!

YORUMLAR 104
  • gerçekçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz hiç bir şehit cenazesine gittiniz mi? 10 kişinin aynı anda al bayrak sarılı tabuta sarılıp ağladığını gördünüz mü? Kaçınız polisi sevip destek verdi???Söyleyeyim %15iniz anca!!!Ben şahidim...
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    herhalde polisin de yanındayız askerin de. ve gerektiğinde bizler zaten polis asker de oluruz .çanakkalede, kurtuluş savaşında, 15 temmuzda her vatandaş bir polis olmadı mı?
    Cevapla
  • aae 7 yıl önce Şikayet Et
    O kadar grur verici, o kadar tüyleri diken diken yapan birşey ki birlik beraberlik sözleri, duygusu polis eşi olarak o kadar duyguluyum ki.. Küçük bir bebeğim var, eşimi her gün eve gelebilecek mi düşüncesiyle büyüttüğüm.. Eşimin ağzında, gözlerinde bebeğimin her halini doya doya görmek yaşamak isteği.. Her şey güzel vatanımız için birliğimizi bozamayacaklar!!
    Cevapla
  • SİİRTLİ BİRBEY 7 yıl önce Şikayet Et
    Yalınız bir gün değil. Ömür boyu Polis ve Askerimizin yanındayız.
    Cevapla
  • 06 Ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet etsin çenet mekenları olsun yaralılara açıl şıfalar versin Türkiyenin başi sagolsun daima polisimizin ve Askerin yanındayız
    Cevapla
  • cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim polisimiz ve askerimize kalkan elleri kökünden kurutsun, her gün öyle acı ve ıstırap verici bir derde tutulsunlar ki, öldürün beni diye yalvarsınlar ama ölemeyip sürünsünler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı