MHP'li belediyeden Mahsun Kırmızıgül kararı!

Mersin'in Anamur İlçe Belediye Başkanı, Mahsun Kırmızıgül'ün son filmi 'Vezir Parmağı' filminin ilçedeki sinemada oynatılmasına izin vermeyeceğini açıkladı.

MHP'li belediyeden Mahsun Kırmızıgül kararı!
MHP'li belediyeden Mahsun Kırmızıgül kararı!
GİRİŞ 31.01.2017 11:11 GÜNCELLEME 31.01.2017 11:11
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Mersin'in Anamur İlçe Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolde oynadığı 'Vezir Parmağı' filminin ilçedeki sinemada oynatılmasına izin vermeyeceğini açıkladı.

Emekli Yüzbaşı olan Belediye Başkanı Mehmet Türe, sosyal medya hesabından 'Ben olduğum müddetçe, Mahsun Kırmızıgül gibi birinin 'Vezir Parmağı' filmi ve benzerleri asla Anamur sınırlarında gösterime giremez. Film Belediye Sinemamızdan iptal edilmiştir' yazılı bir paylaşımda bulundu. 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 41
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    mahsunu eskiden severdim anladımki hiçte mahsun değilmiş,bu ülkede yaşa para kazan sonrada hainlik et bunlar nasıl insan anlamış değilim.mahsun kendi kendini bitirmiştir.bu adamın değil filmine afişine bile bakmayın
    Cevapla
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu . MHP bu ülkenin teminatıdır.
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu filmə gitmek hainliktir şehitlere saygı film boykot
    Cevapla
  • KENAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Baskanlara teşekkür ediyorum.Ülke genelinde yapılmalı Bu filmde oynayanlarda onun zihniyetinde onlarında oynadığı filmler diziler izlenmemeli.
    Cevapla
  • Sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu gibi pkk artıklarına tokat üstüne tokat vurmalıyız. Bunlar bizi bi kaşık suda boğacak olan vatan millet düşmanı hayasızlardır. Başkanım sevgi ile saygı ile selamlıyorum sizi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar