Vatani görevini yapıyordu! PKK'dan yakalandı

Uşak'ta vatani görevini yaparken, PKK'nın gençlik kolları YPG üyesi olduğu belirlenen er S.H. gözaltına alındı. Daha önce de Kayseri'de bir asker tutuklanmıştı.

Vatani görevini yapıyordu! PKK'dan yakalandı
Vatani görevini yapıyordu! PKK'dan yakalandı
GİRİŞ 13.02.2017 14:56 GÜNCELLEME 13.02.2017 15:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Uşak'ın Karahallı İlçesi'nde askerlik yaparken, terör örgütü PKK'nın gençlik kolları YPG üyesi olduğu belirlenen 25 yaşındaki er S.H. gözaltına alındı.

ÖRGÜT PROPAGANDASI YAPTIĞI TESPİT EDİLDİ

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM), Uşak'ın Karahallı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda askerlik yapan S.H.'nin, PKK terör örgütü ve sözde gençlik kolları YPG'nin örgüt propagandası yaptığını tespit etti. S.H., polis tarafından Karahallı İlçe Jandarma Komutanlığı'nda dün gözaltına alındı. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi'ne getirilen S.H. yapılan işlemlerin ardından, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra bugün adliyeye sevk edildi.

BİR ASKER DE PKK'DAN TUTUKLANMIŞTI

Kayseri'de vatani görevini yapan er Abdurrahman Durmuş, sosyal medyada bölücü örgüt lehine paylaşımlar yapınca tutuklandı.

YORUMLAR 9
  • ali dilmen 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kendini belli edenler birde gizlenenler var güneydoğulu kürt askerlerin yarısı pkk sempatizanı peki bumlara askeri eğitim vermek ne kadar doğru bunun önünü alamazsınız sistemi baştan değiştirmek lazım askere gitmeyen bir kürt bırakın gitmesin gidincede böyle vakalar oluyor
    Cevapla
  • ssa 7 yıl önce Şikayet Et
    bol bol nöbet yazacaksın
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    idam vatan hainligin tek cezası var oda idam
    Cevapla
  • asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende doguda askerlik yaptım aynı yemegi yedigim aynı koguşda uyudugum sözde asker ama içinde hain olan kişiler orada bulmak kolay diye örgütsel kitap cd vs almışlar dolablarında bulunmuştu
    Cevapla
  • P ka ka 7 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlük özgürlük diye diye, geberceksiniz. Can yakanın canı yanar , bu dünya böyle. Demekki bizim Allah(c.c.)'a yanlışımız olmuş. Allah (c.c.) bize bu nüsubeti verdi. Gözümüzü açıyorsunuz. Bizi güçlendiriyorsunuz, bizi kendimize getiriyorsunuz. Batıda bölücülük yapsalardı, şimdiye başarırlardı. Başka bir işe yaramıyorsunuz...
    Cevapla
  • Ozgur ata 7 yıl önce Şikayet Et
    Ordumuz icindeki pkklikar zannettigimizden cok daha fazla. Tipki devlet dairelerinde oldugu gibi. Bunlari tek tek bulmaliyiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor
Sokak köpeklerini site dışına çıkaranlara ceza verilmişti, Vali Gül iptal etti