İstanbul'da hareketli dakikalar

İstanbul Beylikdüzü'nde polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan Suriye uyruklu şahıs, hareketli anlar yaşanmasına neden oldu.

GİRİŞ 26.02.2017 13:41 GÜNCELLEME 26.02.2017 13:55
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, bugün saat 10.00 sıralarında Mermerciler Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Ali Çebi Caddesi üzerinde uygulama yapan polis ekipleri yaya haldeki Suriye uyruklu olduğu belirlenen şahsa 'dur' ihtarında bulundu. Ancak 'dur' ihtarına uymayarak kaçan şahıs ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı.

ÜZERİNDEN TABANCA ÇIKTI

Kovalamaca esnasında polise silah çeken şüpheli, Mermerciler Sanayi Sitesine kaçtı. Site içerisinde arama çalışması başlatan polis ekipleri, kısa sürede şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının üzerini arayan polis ekipleri, bir adet tek atar tabanca ile kesici alet ele geçirdi.

YORUMLAR 27
  • Geri gönderilsinler 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeli kadınlar, çocuklar ve yaşlılar başımızın üstünde yerleri var. Ama erkekler geri gönderilmeli. Semih arkadaşıma katılıyorum. Nisandaki seçime Suriyelilerin geri gönderilme maddesi de eklenmelidir.
    Cevapla
  • esas 7 yıl önce Şikayet Et
    esed casusu olmalı silahlı eylem yapamadan enselendi ihtimal hücreleri de çıkar.
    Cevapla
  • KIZILELMA 7 yıl önce Şikayet Et
    savastan kacanin hukmu belli bunlari gonderin vatanlarini kurtarsinlar
    Cevapla
  • vatansever, 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha çoooook bu ülke bunlardan çekecek,yolda milletin karısına kızına bile laf atan hainleri içimize almak bu hükümetin en büyük kabahatidir,savastan kaç sonra burada beline silah tak,yazıklar olsun.
    Cevapla
  • dosdoğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın savaş kanunlarını bilmemiz lazım. kadınlar Çocuklar yaşlılar ve Hastalar bunlar hariç herkes cebheye sürülmesi lazım. bunları Eğitim donatımla sonra Suriye savaşa Türk Askerlerinin kontrolunde savaşa devam. işte T.C. Devlet erkânı bunu gerçeklişmesi lazım. koca koca adamlar Teröristlerden kaçıyorlar delikanlı terörden kaçmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı