Diyarbakır Valisi açıkladı: 2 terörist öldürüldü!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, bugün 2 PKK'lının daha etkisiz hale getirildiğini dünden bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısının 8'e çıktığını söyledi.

Diyarbakır Valisi açıkladı: 2 terörist öldürüldü!
Diyarbakır Valisi açıkladı: 2 terörist öldürüldü!
GİRİŞ 20.03.2017 14:35 GÜNCELLEME 20.03.2017 14:38

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral Ali Sivri, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre ve Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ile önce Kocaköy ilçesinde yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezinin açılışını yaptı. Daha sonra Lice ilçesine geçen Vali Aksoy, Kaymakam Sinan Başak'ı ziyaretinde gazetecilere ilçe kırsalında devam eden operasyonlarla ilgili bilgi verdi. 

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISI 8 OLDU

Vali Hüseyin Aksoy, Lice kırsalında güvenlik birimlerince 5 Mart'ta başlatılan müşterek operasyonun devam ettiğini belirtirek, "Dün itibariyle bir bölgede 4, başka bir bölgede ise 2 terörist ölü ele geçirilmişti. Bu kapsamda 1 uzman Çavuşumuz ve 1 Yüzbaşımız çatışmada yaralanmış kaldırıldıkları hastanede müdahaleye rağmen şehit olmuştu. Operasyon büyük kararlılıkla devam etmektedir, bu sabah 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. Dünden bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 8'e yükseldi. Alanda güvenlik birimlerimizin çalışmaları devam etmektedir, çalışmalar kararlılıkla sonuna kadar devam edecektir. Operasyonda, 1 biksi, 2 M-16 ve 5 Kalaşnikof ile çok sayıda mühimmat ve örgütsel doküman ele geçirildi" dedi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza