Elazığ'da teröristlere ait mühimmat ele geçirildi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde jandarma ekiplerince toprağa gömülü mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi. Jandarma bölgedeki operasyonların aralıksız sürdüğünü bildirdi.

GİRİŞ 22.04.2017 16:49 GÜNCELLEME 23.04.2017 09:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, istihbari çalışmalar sonucunda terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Erzurum eyaleti Yayladere gücüne bağlı Karakoçan grubundaki teröristlerin muhtemel saldırılarda kullanacağı mühimmat ve yaşam malzemelerini gizlediği bilgisine ulaştı.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ 

Karakoçan'a bağlı Yücekonak köyü Tilkioyuğu mevkisinde operasyon düzenleyen jandarma timleri, toprağa gömülü bir patlayıcı madde düzeneği, 50 kalaşnikof mermisi, bir güneş enerjisi paneli, bomba yapımında kullanmak üzere çok sayıda pil, kablo ve tüp başlığı ile gıda malzemesi ele geçirdi.

Jandarmanın bölgedeki operasyonlarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi.

Bölgede yürütülen operasyonlarda son 15 günde 3 antitank roketatar mühimmat, anti personel roketatar ve 5 roketatar sevk fişeği, 2 kalaşnikof tüfek, 4 el bombası, şarjörler ve çok sayıda yaşam malzemesi ele geçirilmişti.

YORUMLAR 1
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk ile değil abd, ingiltere, Almanya, fransa, italya ve rusya ile savaşıyoruz. Yoksa bu kfr bitmek tükenmek bilmez mühimmatları nasıl temin edemez. Uyuşturucu ile kaçakçılıkla olmaz bu iş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
36 bin sağlık personeli alınacak!