Sütçüden pes dedirten Bylock savunması

Elazığ'da süt satıcısının ByLock kullandığı ortaya çıktı. İfadesi de oldukça şaşırttı

Sütçüden pes dedirten Bylock savunması
Sütçüden pes dedirten Bylock savunması
GİRİŞ 24.04.2017 12:36 GÜNCELLEME 24.04.2017 13:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Elazığ'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Mahkemenin 'Bylock ve Tango' kullandığın tespit edilmiş sorusuna zanlı mahkemede, "Süt satıcısı olduğum için kullanmış olabilirim" diye cevap vermesi dikkat çekti.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Elazığ Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan sanık Faruk M. hakkında karar duruşması yapıldı. Sanık Farum K., mahkeme heyetine 38 sayfalık yazılı savunma vererek hakkındaki suçlamaları ret etti.

Mahkeme heyeti sanığa, terör örgütünün gizli haberleşme ağı olan 'Bylock' ve 'Tango' görünümlü programları kullandığının belirlendiğini bildirdi.

Bunun üzerine Sanık Faruk M," Süt satıcısı olduğum için kullanmış olabilirim, önceki savunmaları tekrar ediyorum. Hakkımda beraat kararı verilmesini istiyorum" dedi.

Savcı, esasa ilişkin mütalaasında sanığın silahlı terör örgütü üyesi olmak suçundan cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti de, sanık hakkında silahlı terör örgütü üyesi olmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası verdi. 

YORUMLAR 10
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    idam gelsin idam gelsin idam gelsin zalimlere idam
    Cevapla
  • Konya 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakimlerimiz, savcılarımız adaletle hüküm vermek için gayret sarf etsinler. Ne kadar zalim varsa cezasını bulsun. Zulme rıza zulümdür.
    Cevapla
  • martli 7 yıl önce Şikayet Et
    tango yu ben de kullandim. fetöcü mü oldum sımdi. örgütün ibadet,ticaret,ihanet yapilanmalari iyi ayirt edilmeli ki masum insanlar zarar görürken asil suclular ortalikta dolasmasin
    Cevapla
  • nöbetçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Onların kullandığı tango deģil logosu tangoya benzeyen başka bi yazılım.
    Cevapla
  • esas 7 yıl önce Şikayet Et
    Herkes biliyor değil mi? Hele Fetöcüler siz daha iyi biliyorsunuz değil mi? Yalan söylediğinizi Yalancı olduığunuzu ? Sözünüze güvenilmeyeceğini? Sözüne güvenilmeyenin Kelime-i Şehadet getirmesine de güvenmeyin... Muhammed'ül Emin olmak peygamber aşıklarının işidir. Oryantalist kafa ile mananın içini boşaltanlar İslam'ın övüdüğü bütün hasletlerden uzaklaşanlar; Şeytan çağırır ama cehennemin kapısında çağırdım siz kendi iradenizle geldiniz der. Cennet vaadleri hayal olmuştur. Şeytanın çağırdığı ne varsa hepsini yaptınız. Daha uyuyacak mısınız?
    Cevapla
  • fahri 7 yıl önce Şikayet Et
    :)))))) avukatı iyi ezberletmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması