1 Mayıs pazartesi PTT, Vergi dairesi, Bankalar ve Noter açık mı?

Milyonlarca kişi 01 Mayıs pazartesi günü Bankalar, PTT, Vergi dairesi, Noter, açık mı? Sorusunu soruyor. Peki resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bankalar, PTT, Vergi dairesi, Noter, açıksa saat kadar açık? İşte detaylar

1 Mayıs pazartesi PTT, Vergi dairesi, Bankalar ve Noter açık mı?
1 Mayıs pazartesi PTT, Vergi dairesi, Bankalar ve Noter açık mı?
GİRİŞ 01.05.2017 10:11 GÜNCELLEME 01.05.2017 10:11

Resmi dairelerde acil işi olanlar 1 Mayıs pazartesi günü bankalar, PTT, vergi daireleri, noter açık mı sorusunu cevabını merak ediyor. Peki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bankalar, PTT, Vergi, Noter açık olacak mı? Açıklarsa saat kaça kadar açık? İşte resmi tatil haberleri ile ilgili tüm detaylar...

1 Mayıs 2017 Noter açık mı?

Noterler resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.

1 Mayıs 2017 bankalar açık mı?

1 Mayıs 2017 Emek ve  Dayanışma günü, resmi tatil olmasından dolayı tüm bankalar kapalı durumda olacaklardır. Diğer tatil günlerinde bankalar bazı şubelerini ( örneğin Pazar günü gibi ) açık durumda tutmaktadırlar. Ancak 1 Mayıs gününün resmi tatil olmasından dolayı özel bankalar ve kamu bankaları bu tarihte çalışmayacaktır.

1 Mayıs 2017 PTT açık mı?

PTT’de resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.

1 Mayıs 2017 Vergi dairesi açık mı?

1 Mayıs 2017 Emek ve  Dayanışma günü, resmi tatil olmasından dolayı tüm vergi daireleri kapalı durumda olacaklardır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza