Esrarengiz yaratığa tek başına savaş açtı!

Bilecik'in Bozüyük'te yaşanan köpek ölümleri sonrasında Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, köpekleri yiyen hayvanı bulmak için geceleri tek başına nöbet tutuyor.

GİRİŞ 06.06.2017 13:32 GÜNCELLEME 06.06.2017 16:18
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bilecik'in Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli Mahallesi'nde yaşanan köpek ölümleri sonrasında Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, köpekleri yiyen hayvanı bulmak için geceleri tek başına nöbet tutmaya başladı.

BİR KÖPEK SON ANDA KURTARILDI

Bozüyük ilçesine bağlı Dübekli Mahallesi'nde 1 ayda yaklaşık 25 köpeğin bilinmeyen bir hayvan tarafından kaçırılarak yenmesi tedirginliğe neden oldu. Mahallede vatandaşlar, belirlenemeyen hayvanın kendilerine saldırmasından korkuyor. Akşam saatlerinde evlerinden çıkmak istemeyen vatandaşların aksine Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, tüfeği ile geceleri köpeklerini yiyen hayvana adeta savaş açtı. 3 köpeğinin yuvasının boş olduğunu gösteren muhtar, yetkililerin de bir an önce çözüm bulmasını istedi. Öte yandan, köyde bulunan bir köpek ise iddia edilen hayvanın saldırısından son anda kurtulmuş. Köpeğin kulaklarını yiyen hayvan, açılan ateş sonrasında kaçmış. Gece boyu hayvanın gelmesini bekleyen Muhtar Yılmaz, 4 köpeğinin bu hayvan tarafından yenildiğini söyledi.

"NE HAYVAN OLDUĞUNU ÇÖZEMEDİK"

Bu sorunu çözmek için geceleri beklediğini belirten Yılmaz, "Kimse yok tek başıma bekliyorum. İnsan bulamıyorum yanıma. Hiçbir korkum yok. Onu vurana kadar buradayım. Birileri kurt ya da sırtlan diyor. Bir arkadaş iki tane sırtlan görüldüğünü söyledi. Ne hayvan olduğunu çözemedik. Ancak gözümüzle görmemiz lazım. Yetkililer, Fotokapan koyacaklarını söyledi. Onun yardımı ile ne olduğunu göreceğiz. Ben devamlı bekliyorum. Gece 12.00'den sahura kadar bekliyorum. Denk gelmedi" dedi.

YORUMLAR 19
  • karam 6 yıl önce Şikayet Et
    Köyün dört tarafına kamera sistemini kur bak nasıl bulursun bu yaratığın ne olduğunu
    Cevapla
  • yorgun yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    yav ben buldum BİR ÇİNLİ AJAN OLABİLİR ))) çinle aramız bozulabilir
    Cevapla
  • wwwxxx 6 yıl önce Şikayet Et
    kesin sırtlan. doğaya kasıtlı bırakılıyor.. önce domuz bıraktılar heryer domuz oldu çiftçiler mahsül alamıyor. domuzu önlemek için de sırtlan bıraktılar. onlarda köpek yiyor. domuzu neden bıraktılar hangi siyasi düşünce vardı arkasında abd, ab Türkiyeyi işgal edince doğal etleri tabiatta hazır mı olacaktı.
    Cevapla
  • Nil 6 yıl önce Şikayet Et
    hahahaha amma paranoyak millet bunlar yaaaa dizi dizi senaryolar yazar her bi yurdum insanı bu kafayla :D
    Cevapla
  • Mrtr 6 yıl önce Şikayet Et
    Vur da bi dünya ceza ye
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    gulyabani dir kesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!