Kılıçdaroğlu, Maltepe Cezaevi'ne gitti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret etti.

GİRİŞ 10.07.2017 11:00 GÜNCELLEME 10.07.2017 13:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nu Maltepe Cezaevi'nde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler saat 10.50 civarında Maltepe Cezaevine geldi.

Berberoğlu ile görüşen Kılıçdaroğlu'nun ziyareti yaklaşık 2 saat sürdü.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, morali yerinde olan Berberoğlu'nun anılarını yazdığını dile getirdi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Gerçeği yerinde görmek, gerçekten acı verici. Adalet, saraylarda değil aslında. Üzerinde adalet sarayı yazılan binalarda bugünkü koşullarda, üzülerek ifade edeyim, adalet dağıtılmıyor. Adaletin mahkum edildiğini, hapse atıldığını gördüm. Hiçbir günahı olmayan insanların, terörle uzaktan yakından hiçbir ilgisi olmayan insanların, haksız yere suçlanan insanların hapse atılması toplum vicdanında derin yaralar, acılar açar. Enis Bey, bu örneklerden birisi. Uzun yıllar gazetecilik yaptı, Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birisinin genel yayın yönetmenliğini yaptı. Bütün gazeteci arkadaşlara selamları var, morali yerinde, anılarını yazıyor. Umarız adalet, yerini bulur ve kısa süre içerisinde tahliye olur. Alınan karar, çok ağır bir karar, hukukla bağdaşmayan bir karar, adaletle bağdaşmayan bir karar, toplum vicdanında derin yaralar açan bir karar. 'Adalet, ağır yürür, az yürür ama mutlaka hedefe varır' diye bir ifade var. Dolayısıyla biz de adaletin bir gün tecelli edeceğine inanıyoruz."

YORUMLAR 8
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    hiçbir günahı yok derken? hukuk, yargı lafını ağzından düşürmeyene bakın. can dündara belgeleri kim verdi, sor açıklasın o zaman.
    Cevapla
  • kocareis 6 yıl önce Şikayet Et
    "bak enisciğim beni ifşa edersen Ankaraya geri yürürüm, ona göre ayağını denk al" demeye mi gitmiş
    Cevapla
  • Karaalioglu 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonun onun gibi olur inşallah. Layığını bulursun.
    Cevapla
  • velhasıl 6 yıl önce Şikayet Et
    Hainler...Ülkesinin gizli belgelerini Haçlılara servis edenleri ziyaret edenler haindir.Kılıçdaroğlu kimlerle kol kola: ABD,ALMANYA, Dhkp-c, Tikko,Tkpml, PKK,HDP, Pyd, FETÖ...Bu şahıs siyasetmi yapıyor, teröristleri mi legalleştiriyor? Hainler hesap verecek...
    Cevapla
  • ahu 6 yıl önce Şikayet Et
    Mağdurların umudu oldu! Denize düşen yılana sarılırmış...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar