Kızının gözleri önünde bıçaklandı

Taksim Gezi Parkı'nı mesken tutan bir grup tinerci, kızıyla parkta dolaşan Suriyeli Muhammed Ahmed isimli vatandaşı, para vermediği gerekçesiyle kızının gözleri önünde bıçakladı.

GİRİŞ 05.09.2017 16:37 GÜNCELLEME 05.09.2017 16:46
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Karın boşluğundan yaralanan Suriyeli baba, elli metre ilerideki Recep Paşa Caddesinde yere yığıldı. Kızının çığlıkları üzerine yaralı babaya çevredeki vatandaşlar ilk müdahaleyi yaptı. Gözyaşları içerisinde kalan İpek Ahmed isimli minik kız ise, biran olsun yaralı babasının elini bırakmadı.

Olay; saat 15.00 sıralarında Taksim Gezi Parkında merdivenlerinde meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Muhammed Ahmed isimli baba, kızı İpek Ahmed ile Taksim Gezi parkında geziyordu. Bu esnada iddiaya göre Gezi Parkı'nı mesken tutan bir grup tinerci, Muhammed Ahmed isimli babadan para istedi. İsteklerine olumlu yanıt alamayan tinerciler, kızının gözleri  önünde Muhammed Ahmed isimli babaya saldırdı. Tinercilere belindeki kemeri çıkararak karşılık veren Baba Ahmed, aldığı bıçak darbesiyle kaçmaya başladı. Kızıyla birlikte Gezi Parkının yanında bulunan Recep Paşa Caddesine doğru kaçan baba, dayanamayarak yere yığıldı. Olayı fark eden vatandaşlar polise ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine polis ekipleri anında olay yerine gelerek vatandaşlarla birlikte yaralı babaya ilk müdahaleyi yaptı. 112 sağlık ekipleri ise ihbardan yarım saat sonra gelerek yaralı babayı ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırdı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.Olayın şokunu atlatamayan İpek Ahmed isimli kız, babasının bıçaklandığını belirterek, "Benim babamdır. Zaten hasta" dedi.

YORUMLAR 20
  • VÉNUS HOTTENTOTE 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve 'Taksim Gezi Parkı Olayları' => CHP milletvekili Alaattin Yüksel, İzmir''deki Gezi Parkı eylemlerinde Erdoğan''a küfür eden göstericilere para dağıttı. Laik eğitim mitinginde Atatürk ve Öcalan posterleri.. 'Taksim Gezi Parkı => "Bilimsel, laik, anadilinde eğitim" CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün mitingi için Kadıköy İskele Meydanı'nda toplandı. Mitingde en dikkat çekici nokta ise, Atatürk posteri taşıyan ulusalcılarla Öcalan posterli PKK sempatizanlarının buluşmasıydı.gürsel tekin Atatürk posteri taşıyan ulusalcılarla Öcalan posterli PKK sempatizanlarının bolbol alkisladi..
    Cevapla
  • elsa 6 yıl önce Şikayet Et
    tinercilere çözüm devlet eliyle yok edilmeleri..başka çare yok. bunların teknik olarak tedavisi yok
    Cevapla
  • simo 6 yıl önce Şikayet Et
    bencede dediğin gibi olmalı.. zaten bilmişler.
    Cevapla
  • TOSUN 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tıp olaylar bir ülkenin imajının içine eder yeterde artar bile.
    Cevapla
  • yoldaş 6 yıl önce Şikayet Et
    eeee vatandaşın biri aynı şekilde bu tinercilere saldırıp bıcaklasa vay haline adam öldürmeye tam teşebbüsten on yıl, bumu kanun kardeşim bu hapçıları temizlemek çok mu zor köpeklete barınak yapıp mamalarla besliyorsunuz tinercilerede bakın aynı şekilde
    Cevapla
  • asım 6 yıl önce Şikayet Et
    tiner ve uyuşturucu kullananlar her an suç işleme potansiyeli var. çoğu suçlular bunlar. bir çok ağır şuç failleri bunlar aileleride baş edemiyor. bunları toplama kampına toplayıp hökümet neden vatandaşın can güvenliğini sağlamıyor. can güvenliği sağlamak hökümetin birinci asli görevi. kime güvenip sokakta rahat dolaşacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?