Afrin'de sıcak gelişme! O bayraklar indirildi

Afrin sınırına terör örgütü PKK/PYD mensuplarınca bir süre önce asılan ve Türkiye'den de gürülebilen rejime ait bayraklar kaldırıldı, Rus bayrakları ise teke düşürüldü.

GİRİŞ 07.09.2017 14:43 GÜNCELLEME 07.09.2017 15:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kilis'in karşı tarafındaki Afrin sınır hattına çekilen rejime ait bayraklar kaldırılırken Rus bayraklarının sayısı ise teke indirildi.

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin kontrolündeki Afrin sınırında yer alan hakim tepelere bir süre önce asılan ve Türkiye tarafından da görülebilen rejim bayrakları ile Rus bayraklarının birçoğunun bulundukları yerde olmadığı görüldü.

Kalan tek Rus bayrağının yakınında üzerinde radar cihazı bulunduğu belirtilen araç dikkati çekerken modüler güvenlik duvarı çalışmalarının sürdüğü Türkiye-Suriye sınır hattında güvenlik güçlerinin bölgedeki üst düzey önlemleri devam ediyor.

800 TERÖRİST DAHA TÜRKİYE SINIRINDA

Ayrıca Türkiye'nin operasyonundan korkan terör örgütü Afrin'e yığınak yapmaya devam ediyor. Bölgeden gelen son görüntülerde 800 terörist eğitim yaparken görüntülendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • osman 6 yıl önce Şikayet Et
    topunuz gelin
    Cevapla
  • Alper Tamer 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin dünyada 4 büyük düşmanı vardır..Emperyalist Abd..Kominist Rusya..Siyonist İsrail...Pers hayalleriyle yanıp tutuşan İran...bunlarla iş tutacaksın ama satranç oynar gibi..güven olmaz bunlara.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne bekleniyor hainler iyice yerleşti
    Cevapla
  • oflu mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    rusyada dost görünüyor ama el altından birşeyler çeviriyor.bizim terörist olarak tanımladığımız bölgede bayrak dalgalandırmak bence şudur.buraya saldırmayın biz burdayız.şu alemde fazla dostumuz yok bence.
    Cevapla
  • mehmmet 6 yıl önce Şikayet Et
    türkiye korkak siyaseti bırakmalıdır eğer şimdi 10bin 20 bin şehidi göze alamaz isek yarın ülkemiz bölünme tehlikesi yaşar milyonlarca insanımız şehit olur onun için türkiye idlib ve afrine bir şekilde girmelidir
    Cevapla
  • simo 6 yıl önce Şikayet Et
    geç kaldık Mehmet bey muhaliflere güvendi Türkiye ama onlar beceremedi 2.asamayi veya ABD ye döndüler. Bu saatten sonra HAVADA BULUT.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir