Çiftçinin kabusu olmuştu!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, bölge üreticisine yıllardır büyük zararlar verdiği öğrenilen yaklaşık 180 kilogram ağırlığında yaban domuzu, bir grup avcı tarafından avlandı.

Çiftçinin kabusu olmuştu!
Çiftçinin kabusu olmuştu!
GİRİŞ 02.10.2017 12:38 GÜNCELLEME 02.10.2017 12:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yazıbaşı Mahallesi'nin yüksek kesimlerinde ava çıkan Nevruz Ali Yeğ, Ali Yıldız ve Mehmet Ali Avcı, dağlık alanda rastladıkları yaklaşık 180 kilo ağırlığındaki domuzu avladı. 3 kurşunla yıkılan domuzu vurarak avcılıklarını da ispatlayan avcılar, çiftçiye de rahat nefes aldırdı.

Traktörle köye yakın bir noktaya kadar getirilen yaban domuzu ile hatıra fotoğrafı da çektiren avcılar, daha sonra domuzu av köpeklerine yem ettiler. Öte yandan, avlanan domuzun çiftçiye büyük zararlar veren ve bugüne kadar bir türlü avlanılamayan bir yaban domuzu olduğu kaydedildi.

 

YORUMLAR 8
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Sankim profilden Karayılana benziyor.
    Cevapla
  • veysel 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet lütfen bu konuya acilen el atmalı.çiftçiler ürünlerini korumak için sabaha kadar tarlalarında bekliyorlar.ABD de ürünlere zarar veren domuzları helikopterlerle toplu imha ediyorlar. ekonomiye büyük zararlar vermeye başladılar.daha ne bekleniyor.
    Cevapla
  • .... 6 yıl önce Şikayet Et
    abd de yemek icin vuruyo olmasinlar..
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    abd de böyle olduğuna dair kaynak?
    Cevapla
  • uğur 6 yıl önce Şikayet Et
    büyük zararlarmış, sanırsın mahsulün yarısını yemiş. bu hayvanların yaşamaya hakkı yok mu? bir tanesini vurunca sorun düzelecek mi şimdi?
    Cevapla
  • Ekrem 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardesim Antalya/Kumluca liyim burda Nar uretimi yapilir koylerde. Eger gece bahcede beklemesek mahsul diye birsey koymayacaklar. Gece bahceye girer hem mahsulu yer hemde fidan koku agac koku diye birsey koymaz. Ayni durum Bugday icin de gecerli.
    Cevapla
  • Keşişsavar 6 yıl önce Şikayet Et
    evine al besle o zaman.Yakışırrr.
    Cevapla
  • oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    yaban domuzun çiftçiye zararını çiftçi bilir tatla bahçeye girdimi sülalesi girer tek girse bile zararı yüksek olur hasır eder ürünü, insana da saldırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza