CHP'li vekilden skandal sözler!

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Haluk Pekşen darbeyi AK Parti'nin yaptığını 250 şehidi ise öngöremediğini söyledi.

GİRİŞ 12.10.2017 07:37 GÜNCELLEME 12.10.2017 09:09
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Habertürk TV'de yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programının konuklarından Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili söylediği sözler tepki çekecek.

"DARBEYİ AKP YAPTI"

Pekşen, Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize krizinin konuşulduğu programda 15 Temmuz darbe girişiminin ele alındığı kısımda "ABD, NATO darbeyi AKP'nin kendisi yaptı" diyince moderatör Didem Arslan Yılmaz'ın ve diğer konukların tepskisini çekti.

KENDİNİ SAVUNDU

Ardından, bazı AK Parti milletvekillerinin kendilerine darbe ihbarı geldiğini söyleyen Pekşen, yine bazı AK Parti milletvekillerinin FETO'nun yanına gittiğini söylerek kendini savundu ve iddianamelere atıf yaptı.

"ŞEHİTLER ÖNGÖRÜLEMEYEN SONUÇ"

Haluk Pekşen'in kendini savunmasının ardından Didem Arslan Yılmaz "250 şehit var, bu çok ağır bir itham" diyince CHP'li vekil "darbeyi AKP yaptı" açıklamasına tüy dikercesine "onlar öngörülemeyen sonuç" dedi.

YORUMLAR 160
  • fahri 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlikte içki içenlerden ne beklenir ki...Mahalle trafosunu mescit zannedenler de bu zihniyetteler...
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP içinden biri de kalkıp bu adama sen ne diyorsun ya dedi mi? Fetö propagandasını dillendirip duruyorlar utanmadan, sıkılmadan. Ayıptır ya. Terbiyesizliğe bak. CHP hangi ülkeye hizmet ediyor gerçekten merak ediyorum.
    Cevapla
  • Hüseyin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir laf edene bakarım "adam mı"diye birde laf a bakarım "laf mı"diye bir de ocağa bakarım çay var mı diye Çay önemli
    Cevapla
  • hikmet yıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    chpkklierin nasıl konuşmasını bekliyorsunuz.yeni senaryoları abd gererken sen de ortami ger.ulan nerde kahrolsun emperyalizm diyen var en buyuk emperyal o.mizrak cuvala sigmaz sayin chpkk siz konustukca kilitleniyoruz
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Darbeyi TV'den film gibi seyredeceksin. Sonra HalkLA birlikte sokağa çıkmayacaksın. Bağdat caddesinde Halk!(Chp liler) tankları alkışlayacak ki bunun canlı şahitleri var. Sen de halkı kandıracaksın Sayın CHP. Utanın be.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir