Ferhat Tunç'a şok! 6 yıl hapis...

Sanatçı Ferhat Tunç hakkında bu kez "Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

GİRİŞ 17.10.2017 16:06 GÜNCELLEME 17.10.2017 16:23
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'nca hazırlanan iddianamede, Ferhat Tunç hakkında 2015 ve 2016 yıllarında sosyal paylaşım hesabında yaptığı paylaşımları nedeniyle soruşturma açıldığı belirtildi. Yasadışı PKK /KCK ve onun uzantısı YPG ve YPJ'nin propagandasını yaptığı ileri sürülen Tunç'un "Terör örgüt propagandası yapmak" suçundan 1 yıl 3 aydan 6 yıla kadar hapsi talep edildi. Ferhat Tunç, 14 Aralık'ta İstanbul 36. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak. Öte yandan Ferhat Tunç hakkında geçtiğimiz günlerde "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçundan 5 yıl 8 aya kadar hapis cezası istemiyle Büyükçekmece 14. Asliye Ceza Mahkemesi'ne ayrı bir dava açılmıştı. 

YORUMLAR 48
  • çuvaldız 6 yıl önce Şikayet Et
    kendisi sanatçı görünümlü haindir.
    Cevapla
  • neyn 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç sevmedim bu adamı hiçte sevmiycem.hain oğlu hain
    Cevapla
  • ESKİL 6 yıl önce Şikayet Et
    Valla bende...
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bu sanatçı diye geçinen müsveddeler, Türkiye’den, vatandaşlıktan atılmalı! Girişler parmak izi ile olmalı! bunlar Amerikan vatandaşı bile olsa parmak izi , göz tanıma vs ülkeye giriş yapmadan önce ne mal oldukları çıkar ortaya!
    Cevapla
  • Ayhan Kalender 6 yıl önce Şikayet Et
    Acımayın bu haine, hapislerde çürüsün
    Cevapla
  • Şevki TOPUZ 6 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah haber doğrudur. Adam da ses yok, besteler orta ama nedense bir şekilde popüler ettiler. Bildim bileli Munzur edebiyatı, dağ, kurşun mavzer zırvaları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!