Ünlü işadamı oğlunu öldürdü

İzmir’de ünlü bir ayakkabı firmasının kurucusu olan Nimet Tarlak, uyuşturucu bağımlısı olduğunu öne sürdüğü oğlu Burak Tarlak’ı iki kurşunla öldürdü.

Ünlü işadamı oğlunu öldürdü
Ünlü işadamı oğlunu öldürdü
GİRİŞ 13.12.2017 09:59 GÜNCELLEME 13.12.2017 09:59
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İzmir'de 31 yıldır faaliyet gösteren bir ayakkabı firmasının kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan işadamı Nimet Tarlak'ın (56) uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen oğlu Burak Tarlak, önceki akşam işyerine geldiği babasından para istedi.

Babası para vermeyi reddedince de aralarında tartışma çıktı. Bunun üzerine Burak Tarlak, bıçakla babasına saldırdı. Babası da ruhsatlı tabancasını çekerek, oğlunu iki kurşunla öldürdü.

Gözaltına alınan babanın ifadesinde, "Oğlum yıllardır çalışmıyor. Uyuşturucu da kullanıyor. Bunun için de sürekli benden para istiyordu. Bu nedenle aramızda sık sık tartışmalar yaşanıyordu. Tartışma sırasında kendimi kaybettim, ateş ettim. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

Kaynak: Sabah

YORUMLAR 21
  • zeynep 6 yıl önce Şikayet Et
    islam ahlakı ile yetiştirmezsen evladını dünyada da ahirette de başına bela olur
    Cevapla
  • Abdurrahman 6 yıl önce Şikayet Et
    bir anne babani couguna birakacak en iyi moras güzel ahlaktir, varsin yoksul yasasin ama ahlaki iyi olsun. Malesef son zamanlarda insanlar parayi daha tercih etmis durumdalar
    Cevapla
  • selin 6 yıl önce Şikayet Et
    son zamanlarda hep bu haberleri duyar olduk.uyusturucuyu da ulkemizde uretip satanlar pkklilar.daha gecen yillarda polisimiz uyusturucu tarlasini yakacakken aponun yegeni polisimizin karsisina cikip eylem yapmisti.
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    çocuğun arıza olduğu 100 metreden belli. bazılar illa erkekkk olsun.soyumu sürdürsün derler..erkek kız değil hayır olsun hayırlı evlet olsun desinler..
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim evlatlarımızı hayırlı evlatlardan eyle yavrularımızı koru sen esirge
    Cevapla
  • vefa 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • la.galibe.illallah 6 yıl önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!