Görevden alınan başkandan Erdoğan'a teşekkür

Görevinden uzaklaştırılan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, ailesinin yurt dışına çıkmasıyla ilgili problemin çözüldüğünü söyleyip Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

GİRİŞ 06.01.2018 10:50 GÜNCELLEME 06.01.2018 10:50
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Ahu Özyurt'un sunduğu Türkiye'nin Gündemi programında Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın İçişleri Bakanlığı'nca görevinden uzaklaştırılması tartışıldı.

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Murat Hazinedar, programın konuklarından Hukukçu Uğur Poyraz'a mesaj göndererek görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hazinedar, "Sayın Cumhurbaşkanı bugün talimat vermiş. Oğluma ve eşime pasaportları yarın iade edilecek. Her şeye rağmen kedisine teşekkür ederim. Bugün öğleden sonra aradılar" açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa ziyareti öncesi, "Sayın Başkan'ın ailesiyle ilgili konuda da yurt dışına çıkışına hukuki bir engel olmadıktan sonra İçişleri Bakanlığı'mızın böyle bir engelleme yapacağına ihtimal vermiyorum. Bunları İçişleri Bakanımızla da konuşuruz. Gerçekten mani bir durum yoksa zaten önü de açılır." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 25
  • vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    seni hic gözüm tutmadi hazinedar!
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu belediye başkanı tek kendi namına değil partisine göre hareket eder olay sadece Murat hazinedaroğlu ile ilgili bir durum değildir parti olayıdır partisinin haberi olmadan tek kuruş aşıramaz yada örgütler ile görüşemez.
    Cevapla
  • ali kemal kuru bursa 6 yıl önce Şikayet Et
    minareyi çalıp kılıfını hazırlamış şu bukalemun belediye başkanı ancak bunun altından pis işler çıkarsa vah ozaman kemalbeyin kayıgına binenlerin vay Haline
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık öğrenin insanlık ama neredeeee
    Cevapla
  • Merhaba 6 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlık mı ? Adalet mi? İnsanlık , toplum anlayışına göre deyişir.
    Cevapla
  • ilkay 6 yıl önce Şikayet Et
    pasaport ne lazımm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma